Over smart

Opmerkelijk compact, zelfs voor een stadsauto. En toch ook met een design dat zowel de hippe stijliconen als zakelijke gebruikers aanspreekt. Dat is de kracht van smart, het premium merk stadsauto’s dat de dealers van Stern samen met Mercedes-Benz aanbieden. Het idee van de smart ontstond bij horlogemerk Swatch. In 1993 werden de eerste productieauto’s gefinetuned door Mercedes-Benz en die samenwerking is nog altijd succesvol.

Compact comfort in de smart ForTwo en ForFour

Smart is het bewijs dat compact design en zuinig rijden prima gecombineerd kunnen worden in een sexy auto voor de stad. Succesnummer is altijd de smart fortwo geweest, die tevens verkrijgbaar is als cabrio uitvoering of met elektrische aandrijving. In 2012 introduceerde Mercedes-Benz de New Generation smarts, die standaard iets groter ontworpen zijn en een meer zakelijke uitstraling hebben. De kofferbakruimte nam ook met 50% toe.

Smart auto kopen bij de dealers van Stern

De smart dealers van Stern Auto zijn direct herkenbaar aan de glazen torens volgepakt met de nieuwe modellen van de stadsauto. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe smart maar ook voordelige smart occasions met 2 jaar garantie of gespecialiseerd smart onderhoud behoren tot de mogelijkheden. Ontdek ons gehele smart aanbod en dienstenpakket online. U kunt uw smart bij ons leasen, financieren of zelfs huren.

Modellen

smart personenwagens

Smart Fortwo

Klein formaat, grootse prestaties: the Smart Fortwo.

Bekijk model »

Smart ForFour Electric Drive

De smart forfour electric drive is een uitstekende elektrische auto voor de binnenstad.

Bekijk model »

Smart Fortwo Electric Drive

Rijden in de volledig elektrisch aangedreven smart.

Bekijk model »

Smart Forfour

De innovatie van smart maar nu in een stoere vierzitter.

Bekijk model »

Smart Fortwo Cabrio

Rijden in de Cabrio.

Bekijk model »

Smart Fortwo Cabrio EQ

Rijden in de Cabrio EQ.

Bekijk model »

Leasen

Nieuwe smart leasen: goedkoop en voordelig bij Stern

Interesse om een mooie nieuwe smart te leasen? Stern biedt de beste opties voor smart lease, privé en zakelijk! Met vele jaren ervaring en de meest complete mobiliteitsservice, is een smart leasen altijd zeer voordelig bij ons. Een smart private lease wordt ook steeds populairder in Nederland en kan, afhankelijk van uw situatie, zelfs veel goedkoper zijn. Veel kosten zijn al inbegrepen bij onze smart private leaseprijs dus u hoeft alleen nog rekening te houden met de brandstofkosten.

Geeft u de voorkeur aan een smart zakelijk leasen, dan kunt u ook een goede deal krijgen bij Stern. Onze smart full operational lease komt met een echte all-in maandprijs. Veel kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting zijn in uw leaseprijs inbegrepen. Complete ontzorging van de leaserijders is ons doel! Een smart shortlease of occasionlease behoort tevens tot de mogelijkheden. Geniet van uw mobiliteit, sluit een smart lease bij Stern af!

smart-fortwo

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »