Over Subaru

Subaru voerde al in de jaren ’70 standaard vierwielaandrijving in bij al haar modellen. Ook kenmerken Subaru auto’s zich door de ‘platte’ Boxer-motor. Subaru is in Nederland een relatief klein merk maar door deze unieke kenmerken zeer bekend. Met name kopers die regelmatig met aanhangwagen of caravan rijden zijn fervent Subaru-fan.

Alle Subaru modellen leverbaar

Vireo Auto is onze officiële Subaru dealer. U kunt alle modellen van het Japanse merk kopen, van de nieuwe Subaru XV tot de ruime Forester of Outback. U kunt ook voor de sportieve modellen gaan zoals de Subaru BRZ of WRX STI . Een nieuwe Subaru kopen is altijd mogelijk maar Stern biedt ook een ruim occasion aanbod aan. Een aantal modellen komt met 2 jaar Stern occasion-garantie.

Ontdek het Subaru aanbod van Stern

Een Subaru leasen of financieren behoort ook tot de mogelijkheden van ons uitgebreide mobiliteitspakket. Ontdek de intense prestaties van het Subaru product aanbod bij Stern. 

Subaru

Nieuw op voorraad »
Occasions »
Leasen »

Stern verkoopt het merk Subaru onder de naam Vireo Auto.

Naar Vireo Auto »

Modellen

Subaru personenwagens

Subaru BRZ

Sportieve prestaties met Subaru technologie.

Bekijk model »

Subaru Forester

De Subaru Forester. De krachtige SUV met standaard 4WD.

Bekijk model »

Subaru Levorg

De Subaru Levorg is een nieuwe toevoeging aan de Subaru-range.

Bekijk model »

outback-merkpagina

Subaru Outback

De nieuwe Outback: SUV vol met geavanceerde technologie.

Bekijk model »

Subaru WRX

De Subaru WRX STI: absolute topprestaties.

Bekijk model »

Subaru XV

Perfect voor rijden in de stad en de natuur.

Bekijk model »

Leasen

Lease een Subaru

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

subaru-levorg

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »