Onze moderne Abarth werkplaats

Je geeft jouw Abarth natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij onze Abarth-vestiging in Houten werken alleen technici die iedere Abarth professioneel onderhouden met passie voor het merk.

Abarth APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw Abarth gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. De prijs is altijd € 29 all-in, dus inclusief de roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW. Wij kennen jouw Abarth van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of gebruik maken van ons tijdelijke vervoer.

Abarth onderhoud

Van periodiek tot specialistische werkzaamheden. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om jouw Abarth vakkundig te onderhouden en tegelijk eventuele reparaties uit te voeren. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw Abarth zijn waarde behoud en je kan blijven genieten van het unieke rijplezier dat een Abarth biedt. 

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Abarth onderhoud

Wanneer moet ik mijn Abarth laten onderhouden (onderhoudsinterval)?

Abarth heeft standaard een onderhoudsinterval van 10.000 tot 15.000 kilometer, afhankelijk van het model. Rijd je jaarlijks minder kilometers dan het voorgeschreven interval? Dan adviseren wij je om ten minste eens per jaar periodiek onderhoud uit te laten voeren.

Ik heb schade aan mijn Abarth, kan ik dan ook bij jullie terrecht?

Jazeker, onze schadevestigingen zijn gespecialiseerd in het repareren van grote en kleine schades, zoals krassen, deukjes of raamschade. Meer weten, je kunt ons ook altijd bellen op 088 292 71 00.