Onze moderne Abarth werkplaats

Je geeft jouw Abarth natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij onze Abarth-vestiging in Houten werken alleen technici die iedere Abarth professioneel onderhouden met passie voor het merk.

Abarth onderhoud en onderdelen bij Stern

Huidige Abarth werkplaatsacties

Stern - Airco - Page Image

Complete Airco onderhoudsbeurt

Van € 149 Voor slechts € 99,95


Complete Airco onderhoudsbeurt voor slechts € 99,-95

stern-zakelijke-lease

Gratis haal- en brengservice

Zo kom je er wel


Gratis haal- en brengservice bij een onderhoudsafspraak.

Abarth APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw Abarth gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. De prijs is altijd € 29 all-in, dus inclusief de roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW. Wij kennen jouw Abarth van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of gebruik maken van ons tijdelijke vervoer.

Abarth onderhoud

Van periodiek tot specialistische werkzaamheden. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om jouw Abarth vakkundig te onderhouden en tegelijk eventuele reparaties uit te voeren. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw Abarth zijn waarde behoud en je kan blijven genieten van het unieke rijplezier dat een Abarth biedt. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Abarth onderhoud

Wanneer moet ik mijn Abarth laten onderhouden (wat is het onderhoudsinterval)?

Abarth heeft standaard een onderhoudsinterval van 10.000 tot 15.000 kilometer, afhankelijk van het model. Rijd je jaarlijks minder kilometers dan het voorgeschreven interval? Dan adviseren wij je om ten minste eens per jaar periodiek onderhoud.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Abarth?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Abarth?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Stern grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van jouw Abarth zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je altijd garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Werken er bij Abarth-dealer Stern erkende en gecertificeerde monteurs?

Zeker weten. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Ik heb schade aan mijn Abarth. Kan ik bij Stern terecht?

Zeker, wij repareren alle soorten schades. Bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd en onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van jouw Abarth.