Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

De Abarth-dealer van Midden-Nederland

Net buiten Utrecht langs de A27 vind je onze Abarth vestiging in Houten. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Abarth! In onze showroom staat een uitgebreide voorraad occasions en nieuwe modellen. We hebben een moderne werkplaats, grote voorraad aan onderdelen en accessoires en natuurlijk de juiste kennis over jouw Abarth. 

Bij onze vestiging in Houten hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie


Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Abarth-dealer Stern in Houten

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Abarth op voorraad in Houten

Ben je op zoek naar een nieuwe Abarth? Of een occasion? Als erkend Abarth-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Abarth onderhoud en service

Is je Abarth toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Als erkend Abarth-dealer hebben wij de juiste kennis en onderdelen in huis om jouw Abarth goed te onderhouden. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar zodat je weer snel en zonder zorgen de weg op kan!