Ga zorgeloos op vakantie met een auto in topconditie

Ben je er al aan toe? Vakantie! Trek er deze zomer heerlijk op uit met ritjes naar het strand, naar de natuur óf naar een mooie vakantiebestemming ergens in Europa. Kom t/m 31 augustus langs voor een zomer- of aircocheck bij Stern en ga onbezorgd op pad! 

Wij checken je auto of airco op allerlei vitale punten en indien nodig adviseren we je over eventuele reparaties. Zo kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Maak gemakkelijk online een afspraak bij een Stern-vestiging naar keuze.

Profiteer van kortingen én maak kans op een gratis brandstof- of laadpas!

Tijdens de Stern zomercheck weken kun je niet alleen terecht voor een uitgebreide check. Je kunt ook profiteren van kortingen oplopend tot 22% op nieuwe mattensets en trekhaken. Daarnaast maak je bij het laten uitvoeren van een check kans op een gratis brandstof- of laadpas ter waarde van € 100!  Bekijk alle acties hieronder.

Zorgeloos op vakantie
Vestigingen in heel NL
Hoge kortingen en meer

Alle acties tijdens de zomercheck weken

Stern - Zomercheck '22 - actie - zomercheck

Zomercheck

Zorgeloos op weg


Wij controleren vitale punten, zodat jij onbezorgd op vakantie kunt. Aan de check zijn kosten verbonden, check in onze werkplaatsplanner wat de check voor jouw auto kost.

Stern - Zomercheck '22 - actie - aircocheck

Aircocheck

Altijd koel


We controleren de koelcapaciteit van de airco van je auto, zodat je zeker weet dat hij optimaal werkt. Laat de aircocheck minimaal om het jaar uitvoeren om ernstige schade en daarmee kosten te voorkomen.

Stern - Zomercheck '22 - actie - korting mattenset

22% korting op een mattenset

Schoon interieur


Geef het interieur van je auto een upgrade met een gloednieuwe mattenset en begin je zomer schoon en fris! Breng een bezoek aan jouw Stern-vestiging en profiteer van 22% korting.

Stern - Zomercheck '22 - actie - trekhaak

Tot 22% korting op trekhaken

Makkelijk erop uit


Trek je er deze zomer met de fietsen, vouwwagen of caravan op uit? Tijdelijk krijg je tot maar liefst 22% korting op een (nieuwe) trekhaak. Informeer bij jouw vestiging naar de mogelijkheden en plan een afspraak voor de montage. 

Stern - Zomercheck '22 - actie - brandstof-laad brandstofpas

Maak kans op een brandstof- of laadpas

Een lekkere extra


Het vakantiegeld is al gestort, maar bij Stern maak je kans op nóg een leuke extra: plan een zomercheck en maak kans op een brandstof- of laadpas ter waarde van €100!

Liever huren?

Wil je liever niet met je eigen auto op vakantie, omdat je een grotere auto wilt of één met meer opties? Huur dan een auto bij Stern! De keuze is reuze. Van personen- tot bedrijfswagen en van MVP tot cabrio. Extra fijn in deze tijd: je betaalt tijdelijk geen annuleringskosten.

Bekijk de zomeracties van onze merken

Kom in de vakantiestemming met de Stern Zomervakantieplaylist!

Iedere rit (en ieder willekeurig feestje) wordt gelijk een feest met onze playlist! Een lijst bomvol meezingers uit ieder genre, dus voor ieder wat wils. Of je de zomer lekker in Nederland viert met ritjes naar het strand of straks 12 uur in de auto naar Frankrijk zit: onze playlist komt altijd van pas. Zet de 'shuffle' aan en laat je verrassen. Veel luisterplezier!

Veelgestelde vragen over de Stern zomercheck weken

Bij welke vestigingen van Stern kan ik terecht?

Je bent van harte welkom bij alle Stern-vestigingen. Online maak je gemakkelijk een afspraak bij een Stern-vestiging naar keuze.

Waarom is het laten checken van mijn auto belangrijk?

Tijdens een check controleren wij jouw auto op een aantal vitale punten. Mochten we dan bijzondere punten of reparaties tegenkomen kunnen we dit in overleg met jou altijd oplossen. Zo kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Wel zo fijn!