Ga zorgeloos op vakantie met een auto in topconditie

Ben je er al aan toe? Vakantie! Trek er deze zomer heerlijk op uit met ritjes naar het strand, naar de natuur óf naar een mooie vakantiebestemming ergens in Europa. Kom t/m 31 augustus langs voor een zomer- of aircocheck bij Alfa Romeo-dealer Stern en ga onbezorgd op pad! 

Wij checken je auto of airco op allerlei vitale punten en indien nodig adviseren we je over eventuele reparaties. Zo kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Maak gemakkelijk online een afspraak bij een Alfa Romeo-vestiging naar keuze.

Profiteer van kortingen én maak kans op een gratis brandstof- of laadpas!

Tijdens de Stern zomercheck weken kun je niet alleen terecht voor een uitgebreide check. Je kunt ook profiteren van kortingen oplopend tot 22% op nieuwe mattensets en trekhaken. Daarnaast maak je bij het laten uitvoeren van een check kans op een gratis brandstof- of laadpas ter waarde van € 100!  Bekijk alle acties hieronder.

Zorgeloos op vakantie
Vestigingen in heel NL
Hoge kortingen en meer

Alle acties tijdens de zomercheck weken

Stellantis - Zomercheck '22 - acties - Zomercheck
€ 15

Zomercheck

Zorgeloos op weg


Voor slechts € 15 controleren wij je auto op tien vitale punten, zodat jij onbezorgd op vakantie kunt. Daarnaast ontvang je een gratis Vakantie doe-boek* 

Stellantis - Zomercheck '22 - acties - aircocheck

Aircocheck

Altijd koel


We controleren de koelcapaciteit van de airco van je auto, zodat je zeker weet dat hij optimaal werkt. Laat de aircocheck minimaal om het jaar uitvoeren om ernstige schade en daarmee kosten te voorkomen.

Stellantis - Zomercheck '22 - acties - Mattenset korting

22% korting op een mattenset

Schoon interieur


Geef het interieur van je auto een upgrade met een gloednieuwe mattenset en begin je zomer schoon en fris! Breng een bezoek aan jouw Alfa Romeo-vestiging en profiteer van 22% korting.

Stellantis - Zomercheck '22 - actie - Trekhaak

22% korting op trekhaken

Makkelijk erop uit


Trek je er deze zomer met de fietsen, vouwwagen of caravan op uit? Tijdelijk krijg je tot maar liefst 22% korting op een (nieuwe) trekhaak. Informeer bij jouw vestiging naar de mogelijkheden en plan een afspraak voor de montage. 

Stellantis - Zomercheck '22 - actie - Brandstof-laadpas

Maak kans op een brandstof- of laadpas

Een lekkere extra


Het vakantiegeld is al gestort, maar bij Stern maak je kans op nóg een leuke extra: plan een zomercheck en maak kans op een brandstof- of laadpas ter waarde van €100!

Stellantis - Zomercheck '22 - actie - overige actie

Korting op fietsendragers

Maak je auto zomerklaar!


Als je een zomercheck uitvoert bij Alfa Romeo-dealer Stern ontvang je 15% korting op fietsendragers. Zo kan je voordelig erop uit gaan.

Kom in de vakantiestemming met de Stern Zomervakantieplaylist!

Iedere rit (en ieder willekeurig feestje) wordt gelijk een feest met onze playlist! Een lijst bomvol meezingers uit ieder genre, dus voor ieder wat wils. Of je de zomer lekker in Nederland viert met ritjes naar het strand of straks 12 uur in de auto naar Frankrijk zit: onze playlist komt altijd van pas. Zet de 'shuffle' aan en laat je verrassen. Veel luisterplezier!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op