Kopen vanaf

€ 64.460

Private lease

€ 919

Business lease

€ 866

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Alfa Romeo Stelvio

De Stelvio is een echte Alfa. Kijk maar eens naar de kenmerkende driedelige grille en de gespierde flanken. Zij maken hem een traktatie voor het oog. Maar hij is niet alleen mooi. De krachtige details zorgen ook voor betere prestaties. Dit merk je zodra je de weg op gaat.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Alfa Romeo Stelvio uitvoeringen

Downloads over de Stelvio

Wil je alles weten over de uitvoeringen en wat de verschillen zijn? Download dan nu de online brochure. Hierin vind je alle informatie over de eigenschappen, opties en actuele prijzen.

Ervaar de Stelvio zelf bij Stern

De Alfa Romeo Stelvio is een ‘functionele schoonheid’. Hij is indrukwekkend om te zien en zijn prestaties liegen er niet om. Door zijn turbomotoren en Q4-vierwielaandrijving denk je dat je in een echte sportauto rijdt. Wil je dat zelf ervaren? Maak dan online een afspraak voor een proefrit en ervaar de Stelvio bij Stern.

Italiaans vakmanschap

Bij de Stelvio zie je direct het Italiaanse vakmanschap terug. Zo wordt hij afgewerkt met exclusieve bekledingsmaterialen zoals echt hout, leder en innovatieve techno-stoffen. Dit alles wordt tot in de puntjes afgewerkt, zoals je van Alfa Romeo gewend bent. Verder zorgt de Alfa Link-wielophanging en de 50/50 gewichtsverdeling voor een stabiele wegligging. Ook bestuur je de auto hierdoor nauwkeurig.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

 

 

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Stelvio

Wat is de prijs van de Alfa Romeo Stelvio?

Het basismodel Alfa Romeo Stelvio is leverbaar vanaf €57.260.

Is de Alfa Romeo Stelvio ook leverbaar met een automaat?

De Alfa Romeo Stelvio is standaard voorzien van een automatische achttraps versnelling.

Is de Alfa Romeo Stelvio ook leverbaar met vierwielaandrijving?

De Alfa Romeo Stelvio met benzinemotor wordt standaard geleverd met vierwielaandrijving.