Stern heeft de grootste voorraad occasions en tweedehands Alfa Romeo modellen van Nederland. Hulp nodig bij het vinden van jouw volgende auto? Neem dan contact op met Stern via 088 - 292 36 10 of kom langs bij één van onze vestigingen. 

Tweedehands Alfa Romeo kopen of financieren

Heb jij de Alfa Romeo van je dromen gevonden, dan is de keuze aan jou. Ga je voor koop of wil je je tweedehands auto liever financieren? Bij Alfa Romeo-dealer Stern kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging. 

Tweedehands of occasion Alfa Romeo

Bij Stern heb je altijd een grote keus in tweedehands of occasion Alfa Romeo modellen die voldoen aan de kwaliteitseisen van Alfa Romeo én Stern. Stern is de Alfa Romeo occasion specialist van Nederland. Met meerdere vestigingen verspreid door het hele land is er altijd een Alfa Romeo-dealer van Stern dichtbij. Wij hebben een grote voorraad tweedehands Alfa Romeo modellen. Kom langs voor een proefrit in een Alfa Romeo occasion.

Leer je Alfa  Romeo kennen tijdens een proefrit

Voordat je een tweedehands en ook nieuwe auto koopt is het altijd verstandig om erin te gaan rijden. Alleen zo kun je ontdekken of de auto voldoet aan je verwachtingen. Bij Stern vinden wij het belangrijk dat jij je mogelijk nieuwe auto leert kennen. Een afspraak plannen voor een proefrit kan daarom snel en eenvoudig online of neem contact op met de vestiging  waar jouw tweedehands Alfa Romeo staat.