Private lease de Alfa Romeo Giulia voor een vast maandbedrag!

Met Alfa Romeo Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Alfa Romeo Giulia. De looptijd bepaal je zelf. Voor een vast bedrag ervaar je de overtreffende trap van rijplezier.

Vraag jouw Alfa Romeo Giulia private lease offerte op

Private lease de Alfa Romeo Giulia

De nieuwste Giulia staat bekend om zijn performance, controle en innovatieve techniek, natuurlijk in onmiskenbaar Italiaans design. Standaard is de Giulia uitgerust met o.a. 8-traps automaat, 200pk, Alfa DNA rijdynamiekregeling, premium audiosysteem en 8.8" infotainment.

Vast maandbedrag
100% Rijplezier
All-Risk verzekerd

Veelgestelde vragen over private lease

Hoe wordt er beoordeeld of Private Lease van de Alfa Romeo Giulia voor mij haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease contract financieel verantwoord is vindt er een (verplichte) financiƫle toetsing plaats op basis van jouw persoonlijke situatie.

De toetsing vindt plaats door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet jij en weten wij dat je een verantwoorde keuze maakt voor het Private Lease product. Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld.

Wordt er een leeftijdsgrens gehanteerd bij het leasen van een Alfa Romeo Giulia?

Ja, private lease is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Daarnaast dien je in het bezit van een in Nederland geldig rijbewijs te zijn. Bij ons geldt geen maximum leeftijd.

Mogen er andere personen in mijn Private Lease auto rijden?

Ja, iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en jouw toestemming mag in de auto rijden.

Wat zit er allemaal standaard in mijn Private Lease contract?

In de prijs inbegrepen zijn de kosten voor het gebruik van de auto:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • All-risk verzekering (Ook in het buitenland!)
  • OIV (ongevallen-inzittenden-verzekering)
  • Verhaalsrechtsbijstand (Verkeer)
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • 24/7 pechhulp
  • Haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

Alle kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen. Zo komen bijvoorbeeld de kosten van brandstof, parkeren, bekeuringen en tolgelden voor eigen rekening.

De Alfa Romeo Giulia eerst ervaren?

De Giulia is een echte Italiaanse sport sedan, die je niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren. Wij laten je graag kennismaken met de Giulia om na de proefrit alle mogelijkheden tot private lease te bespreken.