Onze professionals werken met liefde aan jouw Alfa Romeo  

Je wilt jouw Alfa Romeo natuurlijk in topconditie houden. Dat vraagt om onderhoud door een merk-erkende dealer. Bij Stern helpen wij je graag. In Amersfoort en Houten hebben wij een moderne werkplaats en gecertificeerde monteurs die met liefde aan jouw Alfa Romeo werken. Zo weet je zeker dat je weer veilig de weg op gaat en dat jouw auto zijn waarde behoudt. Toe aan onderhoud? Maak snel en eenvoudig een afspraak via onze werkplaatsplanner.  

Alfa Romeo APK voor slechts €29

Is jouw Alfra Romeo toe aan de Algemene Periodieke Keuring (APK)? Bij Alfa Romeo-dealer Stern kun je de APK al laten uitvoeren voor slechts €29 all-in. Onze monteurs kennen jouw Alfa van binnen en van buiten, waardoor de APK snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Wacht je tot de auto klaar is of maak je gebruik van tijdelijk vervangend vervoer? De keuze is aan jou. Eén ding is zeker, na de keuring ga jij weer veilig en volgens de regels de weg op. 

Laat je Alfa Romeo regelmatig onderhouden

Ieder auto heeft onderhoud nodig. Zo ook jouw Alfa Romeo. Bij ons, Alfa Romeo-dealer Stern, hebben wij alles in huis om jouw Alfa vakkundig te onderhouden. Van de grote en kleine onderhoudsbeurt tot specialistische vraagstukken. Uiteraard werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw Alfa Romeo waardevast blijft. We zetten je graag weer veilig op weg, dus plan tijdig jouw periodieke onderhoudsbeurt. 

CONTROLE OP ESSENTIËLE ONDERDELEN

Goed en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan. In het onderhoudsboekje van jouw Alfa staat wanneer je auto weer toe is aan een onderhoudsbeurt. Bij Stern raden we je altijd aan om minstens één keer per jaar je auto een onderhoudsbeurt te geven. Tijdens de onderhoudsbeurt aan jouw Alfa Romeo wordt je auto op tientallen punten gecontroleerd. Essentiële onderdelen zoals je remmen worden dan geïnspecteerd op slijtage. Ook zitten de volgende onderhoudspunten inbegrepen bij de onderhoudsbeurt: olie en oliefilter vervangen, luchtfilter vervangen en airco controle. 

Voor reparaties ga je naar Stern

Heb je nieuwe remschijven nodig, een andere accu of zijn je banden aan vervanging toe? De merkdealers van Stern helpen je bij het repareren of vervangen van alle onderdelen in, aan en om je auto. Zo houden wij je auto betrouwbaar. Wij vertellen je graag wat wij als Stern aan je auto kunnen repareren en vervangen. Is jouw vraagstuk complexer dan het standaard werk? Geen probleem. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw vraagstuk op te lossen. 

Veelgestelde vragen over Alfa Romeo onderhoud

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Alfa Romeo?

Voor €175,- heb je al een onderhoudsbeurt voor jouw Alfa.

Worden er originele Alfa Romeo onderdelen gebruikt voor vervanging?

Als er bij de onderhoudsbeurt blijkt dat er iets vervangen moet worden kunnen we dit bij Stern met originele onderdelen doen. Uiteraard worden onderdelen altijd pas na overleg vervangen.