Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Alfa Romeo dealer van Amersfoort en omstreken

Net buiten het centrum van Amersfoort, langs de N199, vind je onze Alfa Romeo vestiging aan de Nijverheidsweg-Noord 65. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden én repareren van jouw Alfa Romeo!  

In onze showroom staat een uitgebreide voorraad occasions en nieuwe modellen. We hebben een moderne werkplaats, grote voorraad onderdelen en accessoires en natuurlijk de juiste kennis over jouw Alfa.  

Bij onze vestiging in Amersfoort hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Alfa Romeo-dealer Stern in Amersfoort

Alfa Romeo op voorraad in Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe Alfa Romeo? Of een occasion? Als erkend Alfa Romeo dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod. Je kan ook een afspraak maken voor een proefrit en zelf het karakter van Alfa ervaren. Onze collega’s staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Alfa Romeo onderhoud en service

Is je Alfa Romeo toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Bij onze vestiging in Amersfoort ben je altijd welkom. Het tijdig onderhouden van je Alfa Romeo is belangrijk om te voorkomen dat je voor onverwachte problemen komt te staan. Onze gecertificeerde monteurs zijn uiterst geschikt om je hierbij te helpen. Als erkend Alfa dealer beschikken we over de juiste kennis en onderdelen om een goede service te garanderen. 

Veelgestelde vragen over onze Alfa Romeo vestiging in Amersfoort

Waar is de Alfa Romeo dealer van Stern in Amersfoort?

Wij zijn gevestigd op de Nijverheidsweg-Noort 65 in Amersfoort en zijn goed bereikbaar via de N199.

Worden er originele Alfa Romeo onderdelen gebruikt als mijn auto door jullie wordt onderhouden?

Ja, om de juiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen, gebruiken we bij Stern alleen originele onderdelen voor onderhoud en reparatie.

Wanneer kan ik langskomen om de showroom te bekijken?

Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom om een kijkje te nemen. Onze showroom is doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 (20:00 op donderdag) en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.