Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Hét Alfa Romeo servicepunt in Hoogeveen en omgeving

Voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel ben je van harte welkom bij ons Alfa Romeo servicepunt in Alkmaar. Hier staat ons team van gespecialiseerde monteurs voor je klaar en werken we met originele Alfa Romeo-onderdelen, om jouw auto in topconditie te houden.

Daarnaast hebben wij een mooie selectie met tweedehands Alfa Romeo modellen voor je klaarstaan. Deze kun je direct bij ons kopen, leasen of financieren.

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact met ons op. Graag tot snel!

Bij onze Alfa Romeo garage in Hoogeveen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Alfa Romeo op voorraad in Hoogeveen

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo personenauto, bij Alfa Romeo-dealer Stern in Hoogeveen ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Alfa Romeo onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Stern ben je daarom van harte welkom om jouw Alfa Romeo te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.