Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Jouw Alfa Romeo-dealer in Hoogeveen en omstreken

Voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Alfa Romeo ben je aan het juiste adres bij onze vestiging in Hoogeveen. Hier helpen onze gepassioneerde adviseurs je graag in de zoektocht naar de perfecte Alfa. Ben je al in het bezit van een Alfa Romeo? Dan staan we graag voor je klaar in de werkplaats voor onderhoud en/of reparatie. Kom langs in de vestiging voor een proefrit of maak een afspraak via onze online werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Bij onze Alfa Romeo-vestiging in Hoogeveen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Alfa Romeo op voorraad in Hoogeveen

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo personenauto, bij Alfa Romeo-dealer Stern in Hoogeveen ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Alfa Romeo onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Stern ben je daarom van harte welkom om jouw Alfa Romeo te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.