Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Alfa Romeo dealer van Houten en omstreken

Net buiten Utrecht langs de A27 vind je onze Alfa Romeo vestiging in Houten. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden én repareren van jouw Alfa Romeo! Bij onze vestiging beschikken we over een uitgebreide voorraad, een moderne werkplaats en natuurlijk de juiste Alfa kennis om jou te helpen. 

Bij onze vestiging in Houten hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Alfa Romeo-dealer Stern in Houten

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Alfa Romeo op voorraad in Houten

Ben je op zoek naar een nieuwe Alfa Romeo? Of een occasion? Als erkend Alfa Romeo dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bij Stern waarderen we de unieke eigenschappen van een Alfa en onze ervaren collega’s zijn dan ook uiterst geschikt om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Alfa Romeo onderhoud en service

Goed en tijdig onderhoud is belangrijk voor een auto. Zo voorkom je dat je voor onverwachte problemen komt te staan. Als erkende Alfa Romeo dealer zijn wij dan ook zeer geschikt om dit voor jou uit te voeren. Wij beschikken over de juiste kennis en onderdelen. Om kwaliteit te kunnen garanderen gebruiken we slechts originele onderdelen voor onderhoud en reparaties aan je Alfa. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar zodat je weer snel en zonder zorgen de weg op kan! 

Veelgestelde vragen over onze Alfa Romeo vestiging in Houten

Waar zit de Alfa Romeo dealer van Stern in Houten?

Wij zijn gevestigd op de Ringveste 4 in Houten en zijn makkelijk te bereiken via de A27, afslag 29.

Wanneer kan ik langskomen om de showroom te bekijken?

Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom om een kijkje te nemen. Onze showroom is doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.