Voor een groot aanbod nieuwe of tweedehands Alfa Romeo’s moet je bij Alfa Romeo-dealer Stern zijn. Ga je voor een nieuwe Giulia of kies je voor een Stelvio occasion? Stern heeft meerdere modellen op voorraad staan waarin je snel kunt wegrijden. De nieuwe modellen zijn vaak rijk uitgerust en scherp geprijsd. Onze occasions zijn altijd grondig gecheckt voordat ze in onze showrooms terechtkomen. Dus wacht niet langer en ga voor een Alfa Romeo van Stern uit voorraad.

Je Alfa Romeo kopen, leasen of financieren?

Wanneer jij een Alfa Romeo hebt uitgekozen uit onze voorraad dan kun je deze kopen, leasen of financieren. Bij Stern hebben wij voor elke vraag een oplossing. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging.  

Vraag een proefrit aan in een Alfa

Om je nieuwe of gebruikte Alfa Romeo echt te leren kennen is het altijd verstandig om een proefrit te maken. Bij Stern ben je altijd welkom om je nieuwe auto te ervaren. Zo weet je zeker dat hij voldoet aan je verwachtingen. Plan snel en eenvoudig online een afspraak voor een proefrit.