Alfa Romeo zakelijk leasen

Alfa Romeo's zijn auto’s voor de echte liefhebber. De sportieve en comfortabele kenmerken maken de auto’s van Alfa Romeo auto's waarin je met plezier rijdt, zowel in de sedan als SUV. Benieuwd naar de verschillende modellen? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. Voor direct contact zijn wij bereikbaar op 088 - 292 38 10.

Zakelijk leasen uit voorraad

Wil  je snel een nieuwe Alfa Romeo zakelijk leasen voor een scherpe maandprijs? Ga dan voor een model uit voorraad. In onze showrooms staan vaak rijk uitgeruste modellen van Alfa Romeo. Bekijk gemakkelijk online onze huidige voorraad. Iets gevonden dat bij je past? Maak een afspraak voor proefrit!

Vast maandbedrag
Gratis pechhulp
Gratis vervangend vervoer
Maximale flexibiliteit

Full operational lease

Met full operational lease kies je voor pure zekerheid. Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarbij alle denkbare services. Van schadeherstel en onderhoud tot 24/7 pechhulp. Zo rijd je in een nieuwe Alfa en sta je nooit meer voor onverwachte kosten. Regel je liever zelf het onderhoud en de verzekering voor je auto? Dan is netto operational lease een goede oplossing! Je betaalt dan alleen voor de auto en bent zelf verantwoordelijk voor de bijbehorende diensten.

Financial lease

Financial lease is een handige vorm van zakelijke lease voor de echte ondernemer. Met financial lease financieren we de aankoop van je auto maar ben je wel zelf de eigenaar! Je betaalt een vast bedrag per maand en houdt zo meer ruimte over voor andere investeringen voor je onderneming. Het maandbedrag, slottermijn en de looptijd van het contract kunnen we afstemmen op jouw wensen!

Meer informatie over het zakelijke leasen van een Alfa Romeo

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Alfa Romeo?

Welke Alfa Romeo modellen kan ik zakelijk leasen?

Alfa Romeo heeft op dit moment 2 modellen. Bij Stern kun je ze beide krijgen met zakelijke lease. Alfa Romeo heeft de Guilia en de Stelvio.

Kan ik ook een Alfa Romeo uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste modellen die je met zakelijk lease kan rijden voor een scherpe maandprijs. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad.

Wat zijn de voordelen van zakelijke lease?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele auto voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten.

Welke vormen van zakelijke lease zijn er?

Bij Stern bieden we drie verschillende vormen van zakelijke lease aan: full operational, netto operational én financial. Je kunt hierboven meer over deze onderwerpen lezen.