Ben je op zoek naar een jong gebruikte bedrijfswagen of één die al wat langer meegaat, maar die nog in een prima staat is? Bij Stern hebben wij verschillende bedrijfswagen occasions op voorraad. Wij zijn dé bedrijfswagen dealer van Nederland en vertegenwoordigen grote bedrijfswagenmerken, als Mercedes-Benz, Ford, Fiat, Renault, Opel en Nissan. Dus ook voor jouw tweedehands bedrijfsbus moet je bij Stern zijn.     

Een bedrijfswagen occasion kopen of financieren

Heb je dé tweedehands bestelbus van je dromen gevonden, dan heb je de keuze of je deze gaat kopen of financieren. Bij Stern kan het allemaal. Wij bieden scherpe tarieven wanneer je een bestelwagen wilt aanschaffen en voor het financieren van je nieuwe aanwinst bieden wij een oplossing op maat. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een specialist op één van onze vestigingen.     

Werkplek op wielen

Als timmerman, schilder, elektricien of koerier is een bedrijfswagen onmisbaar. Deze werkplek op wielen wil je natuurlijk zo efficiënt en veilig mogelijk inrichten. Met een goede bedrijfswageninrichting kun je tijd besparen. Hoe beter de inrichting hoe minder tijd je kwijt bent aan het zoeken naar onderdelen en zo voorkom je onnodige ritten naar de bouwmarkt of groothandel. Bij Stern helpen wij je graag met het inrichten van je bedrijfswagen. Onze adviseurs bij Stern bedrijfswageninrichting staan voor je klaar.