Heel veel luxe met heel veel korting

Met rijk uitgeruste topmodellen bedoelen we ook écht rijk uitgerust. Profiteer nu van ongekend veel korting tijdens de Black Friday Lease Deals en rijd dit jaar nog in de luxe Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid voor een vast laag tarief vanaf € 399! De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

Nu verlengd tot en met Cyber Monday - 30 november!

Ruil je huidige auto bij ons in en ontvang de complete waarde als 13e maand op je rekening. Bereken eenvoudig wat je auto waard is met behulp van onze online taxatie tool.

Sla toe tijdens de Black Friday Lease Deals en rijd al vanaf € 399,- in een gloednieuwe Captur. Kies de looptijd en kilometrage die bij je past en vraag direct meer informatie aan! Op = op!

Financiering
Scherpe actietarieven
Occasions
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Verzekeringen
Onbezorgd autorijden
Autoverhuur
Snel leverbaar

Stel jouw Renault Captur Lease Deal samen

Profiteer nu van de Renault Captur Black Friday Lease Deal!

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan en vul daarbij je gewenste kilometrage en looptijd in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op! Heb je een andere vraag of wil je eerst een proefrit maken? Laat het ons weten of bel naar 088-2929701.
1. Aanvraag

Wij horen graag jouw wensen. Door het formulier in te vullen hebben wij alle noodzakelijk informatie om jou het beste aanbod te kunnen doen.

2. Bevestiging

Wij nemen contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en alle mogelijkheden te bespreken, hierna ontvang je van ons de offerte.

3. Gefeliciteerd

Denk er rustig over na... je offerte is ook na Black Friday geldig. Ben jij eruit? Dan leveren we jouw droomauto zo snel mogelijk af!

De Renault Captur

De Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid beschikt over een multimediasysteem met 7"kleurenscherm, Apple CarPlay en Android Auto, airconditioning, een automatische versnellingsbak,  geblindeerde ramen in de zijruiten achter en in de achterruit en je krijgt een Renault Handsfree Card voor het openen, sluiten en starten zonder de sleutel cadeau. Daarnaast krijg je een laadkabel voor een standaard stopcontact en een laadkabel voor een oplaadpunt onderweg meegeleverd. De Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid bestaat altijd een combinatie van twee kleuren en is verkrijgbaar in de samenstellingen Two-tone Rouge Flamme/ Noir Etoile, Two-tone Gris Cassiopée/ Noir Etoile of Two-tone Bleu Celadon/ Noir Etoile.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Black Friday Lease Deals

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Stern?

Ja, dan kan! Doordat wij met Stern via ruim 70 vestigingen 17 automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe auto, zonder zorgen over onderhoudsbeurten, verzekering of afschrijvingen.

Tot wanneer is de Black Friday actie geldig?

Je kunt tot en met 30 november (Cyber Monday) profiteren van onze scherpe Black Friday Lease Deals.

Wat gebeurt er nadat ik een offerte heb aangevraagd?

Na het invullen van het formulier gaan wij jouw aanvraag behandelen. Wij nemen contact met je op om eventueel noodzakelijke informatie aan te vullen, jouw vragen te beantwoorden en om alle mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvang je van ons een offerte met het best mogelijke aanbod.

Wat zit er allemaal inbegrepen in private lease?

In de prijs inbegrepen zijn de kosten voor het gebruik van de auto:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • All-risk verzekering (WA + Casco eigen bijdrage € 300,-)
  • OIV (ongevallen-inzittenden-verzekering)
  • Verhaalsrechtsbijstand (Verkeer)
  • Vervangend vervoer na 48 uur
  • 24h pech hulp
  • Haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

Alle kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen gelden voor eigen rekening, zoals bijvoorbeeld de kosten van brandstof, parkeren en wassen van de auto.

Mogen er andere mensen in mijn private lease auto rijden?

Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden.

Hoe wordt er beoordeeld of een private leasecontract voor mij financieel haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een private lease contract financieel verantwoord is vindt er een (verplichte) financiële toetsing plaats op basis van jouw persoonlijke situatie.
De toetsing vind plaats door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet jij en weten wij dat je een verantwoorde keuze maakt voor het private lease product. Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld.

Er staat een BKR codering achter mijn naam, kom ik in aanmerking voor een private lease contract?

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een private lease contract.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door jou ondertekende leasecontract hebben ontvangen.

Actievoorwaarden

De actieperiode loopt van maandag 16 november tot en met maandag 30 november. Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Het aanbod geldt zo lang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden.