Onderhoud of reparatie nodig? Citroën-dealer Stern staat voor je klaar

Kom je voor regulier onderhoud, is er een reparatie nodig of is het tijd voor de APK? Onze gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs kennen jouw Citroën van binnen en van buiten en zorgen voor vakkundige en efficiënte service met originele onderdelen, om jouw Citroën in topconditie te houden.

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en kom langs!

Citroën onderhoud, acties, onderdelen, APK en meer…

Kies voor merk-erkend onderhoud aan jouw Citroën

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw nieuwe of tweedehands Citroën. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine en grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en het vervangen van de accu.

Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook officiële merk-onderdelen en accessoires. Plan jouw werkplaatsafspraak eenvoudig online in onze werkplaatsplanner en graag tot snel.

Kom naar Citroën-dealer Stern voor een kleine of grote beurt

Het regelmatig en tijdig laten onderhouden van jouw Citroën is belangrijk voor de veiligheid en voor het behoud van jouw auto. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw Citroën wordt van bumper tot bumper grondig gecontroleerd. Zijn er onvoorziene reparaties geconstateerd? Dan voeren onze monteurs deze na jouw toestemming voor je uit.

Reparatie en onderdelen vervangen aan jouw Citroën

Bij Stern hebben wij gecertificeerde monteurs, specialistische apparatuur en werken wij met originele merk-onderdelen om jouw Citroën in topconditie te houden. Op die manier rijd je veilig én blijft de waarde van jouw Citroën zo optimaal mogelijk behouden.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over onderhoud bij Citroën-dealer Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Citroën bij Stern?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren en voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Citroën?

Je kunt binnen 1 minuut een afspraak maken via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom zou ik voor een officiële Citroën-dealer als Stern moeten kiezen?

Niets moet, maar het is wel verstandig, omdat je door onderhoud en reparaties door een erkende merk-dealer uit te laten voeren je je fabrieksgarantie behoudt. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Stern te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Heeft Stern acties voor onderhoud aan mijn Citroën?

Alle lopende acties voor service en onderhoud vind je hier.

Ik heb schade gereden aan mijn Citroën. Kan ik bij Stern terecht?

Ja, dat kan zeker. Wij repareren alle soorten schades en bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door Citroën zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Stern zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.