Werkplaatsen geopend, proefritten, afleveringen en zakelijke afspraken mogelijk, showrooms nog gesloten

Laatste update: 8 januari 2021

Werkplaatsen

Heeft je auto onderhoud nodig, moet er een reparatie worden uitgevoerd, heb je schade gereden of is het tijd voor de APK? Dan blijf je van harte welkom! Je kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken. Ook voor het huren van een auto kun je gewoon bij ons terecht.

Wil je tijdens reparatie of onderhoud blijven wachten? Je kunt dit aangeven in de online planner of als je telefonisch een afspraak boekt. Voor de veiligheid is de wachtcapaciteit beperkt. Wil je langsrijden voor kleine zaken als bijvoorbeeld het vervangen van een lampje? Neem dan van tevoren even contact op. Wij zorgen dan dat je op het afgesproken tijdstip direct geholpen wordt: dat helpt drukte voorkomen.

>  Maak direct online een werkplaatsafspraak

Proefritten

Heb je een auto gezien in onze online showroom die je graag wilt bezichtigen of waarin je een proefrit wilt maken? Dat kan, thuis of op een openbare locatie. Onze verkoper rijdt de auto naar je toe en geeft op gepaste afstand tekst en uitleg. Daarna kun je zelf in de auto proefrijden. Om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren zal de verkoper niet met je meerijden.

Afleveringen

Heb je een auto bij Stern gekocht? Dan zullen we die op afspraak bij je afleveren op een af te spreken locatie of bij je thuis. De verkoper draagt daarbij een mondkapje en bewaart natuurlijk afstand. Hij kan wel tekst en uitleg geven, maar niet naast je in de auto plaatsnemen.

Zakelijke afspraken

Afspraken voor het aanschaffen of leasen van zakelijke auto’s zijn mogelijk. Deze vinden plaats in speciaal hiervoor ingerichte kantoorruimten, die voldoen aan alle maatregelen. Deze mogelijkheid is er niet voor particulieren en ook voor deze afspraken geldt dat onze showrooms gesloten zijn.

Maatregelen op onze vestigingen

De gezondheid van onze bezoekers en collega’s staat op de eerste plaats. Daarom treffen wij noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om ieder bezoek veilig te laten verlopen. Bekijk hieronder wat je van ons kan verwachten – en wat wij van jou verwachten.

Dit doen wij. Onze prioriteit is de veiligheid en het welzijn van jou en onze collega's.

icon2_0000s_0006_Laag 5

Mondkapjes


Het dragen van een mondkapje is verplicht in al onze vestigingen voor jouw én onze veiligheid.

icon2_0000s_0004_Geen handen

Handen schudden


Dat doen we nu even niet. We begroeten je op gepaste afstand.

icon2_0000s_0003_1,5M

1,5 meter


We houden altijd 1.5 meter afstand.

icon_0000s_0003_Laag 8

Extra schoonmaken


We maken bureaus, balies, deurklinken, toiletten en pinautomaten extra vaak schoon.

icon_0000s_0001_Laag 9

Werkplaatsbezoek?


Na een werkplaatsbezoek reinigen wij je stuur, versnellingspook en handgrepen. Tevens maken wij gebruik van speciale stuurwielhoezen.  

Wat vragen wij van jou. Samen voorkomen we verspreiding van het virus.

icon2_0000s_0006_Laag 5

Mondkapjes


Het dragen van een mondkapje is verplicht in al onze vestigingen voor jouw én onze veiligheid.

icon2_0000s_0001_Laag 3

Verkouden? Blijf thuis


Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis en stel je bezoek even uit.

icon2_0000s_0003_1,5M

1,5 meter


Houd altijd 1,5 meter afstand.

icon2_0000s_0000_Laag 4

Desinfecteer


Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

icon_0000s_0000_Laag 10

Contactloos betalen


Betaal zoveel mogelijk met pin.

icon_0000s_0002_Laag 11

Drukte voorkomen


Is het druk? Wacht alsjeblieft even buiten.

Veelgestelde vragen

Mijn auto is toe aan een onderhoudsbeurt. Kan ik bij jullie terecht?

Jazeker, onze werkplaatsen zijn gewoon open. Uiteraard nemen wij extra voorzorgsmaatregelen voor jouw en onze veiligheid. Een werkplaatafspraak maak je snel en eenvoudig via onze werkplaatsplanner.

Moet ik een afspraak maken voor het onderhouden of repareren van mijn auto?

Om je auto door ons te laten onderhouden of repareren moet je een afspraak maken. Voor een klein defect, zoals een kapot lampje kun je vaak gewoon langsrijden. Wil je echter zeker zijn dat je terecht kunt, dan is het verstandig om even met ons te bellen. 

Ik heb een auto bij jullie op de website gezien. Kan ik deze ook in jullie showroom bekijken?

Onze showrooms zijn voorlopig gesloten. Onze medewerkers zijn uiteraard gewoon aan het werk en bereikbaar per telefoon, e-mail of via de website. Zij kunnen u uitgebreid informeren en helpen u graag met een virtuele proefrit.

Mijn nieuwe auto wordt binnenkort afgeleverd. Ben ik welkom om mijn auto op te halen?

Klanten waarmee de komende dagen en weken een afspraak staat gepland voor aflevering van een nieuwe auto zullen door hun verkoper gebeld worden voor het plannen van een nieuw aflevermoment.

Is het dragen van een mondkapje bij een bezoek aan Stern verplicht?

Ja. Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes verplicht gesteld door de overheid. Het is dus ook verplicht om een mondkapje te dragen tijdens je bezoek aan een Stern-vestiging. Onze medewerkers zullen er uiteraard ook een dragen.