Maak kennis met de Dacia Dokker Van

De Dacia Dokker Van is stoer, compact en betrouwbaar. Het comfortabele interieur is van alle gemakken voorzien. Zo bereik je de bedieningsknoppen eenvoudig en lees je de informatie op het dashboard zonder problemen. Daarbij krijg je garantie van drie jaar of 100.000 kilometer. En dat alles voor een betaalbare prijs. De Dokker Van is de perfecte aanwinst voor jou als ondernemer.

Dacia Dokker Van Downloads

Wil je weten of de Dokker Van voldoet aan jouw eisen voor een bedrijfsauto? Download dan de online brochure. Hierin vind je alle informatie over de rijeigenschappen, mogelijkheden, opties en prijzen.

Ervaar het zelf bij Stern

Overtuigd door de eigenschappen en prestaties van de Dacia Dokker Van? En wil je deze eens in het echt ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen.

Robuust en betrouwbaar

De Dokker Van is van alle gemakken voorzien. Hij is betrouwbaar, degelijk en heeft voldoende ruimte. Met een laadvolume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,9 meter neem je al je materiaal mee. Laden en lossen wordt nog makkelijker door de zijschuifdeur rechts. Ook na intensief gebruik behoudt jouw Dokker Van zijn waarde.

Stern is jouw Dacia dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Dacia. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Dacia Dokker Van

Is de Dacia Dokker Van een praktische bedrijfsauto?

De Dacia Dokker Van is een praktische auto met veel laadruimte. De Dacia heeft een laadruimte van 3,3 m3.

 Is de Dacia Dokker Van een zuinige bedrijfsauto?

De Dacia Dokker Van heeft een laag brandstofverbruik en lage C02-uitstoot. De Van is efficiënt in gebruik en heeft lage gebruikskosten.