Kopen vanaf

€ 12.830

Private lease

€ 249

Ontdek de nieuwe Dacia Sandero

Rijd je vaak in de stad? En wil je gemakkelijk van de ene naar de andere kant? De Dacia Sandero biedt uitkomst. Het is dé betaalbare stadsauto en valt op met zijn krachtige, expressieve design. Kijk maar eens naar de scherpe contourlijnen, brede koplampen en wielkasten. Hier komt zijn robuuste karakter sterk naar voren. Ook dit is te merken in zijn prestaties. De nieuwe TCe 100 benzinemotor zorgt ervoor dat je snel en soepel optrekt bij elk stoplicht. Veel rijcomfort gegarandeerd. Zie jij je al zitten?  

Dacia Sandero uitvoeringen

Dacia-Sandero-Stern

Dacia Sandero Comfort

TCe 100 Bi-Fuel


Standaarduitrusting: 

  • Stuurwielbediening
  • Elektrisch bedienbare zijruiten vóór met sneltoetsbediening aan bestuurderszijde
  • Stuurwiel in hoogte verstelbaar
  • Zonwerend glas rondom
Dacia-Sandero-Stern

Sandero Série Limitée 15th Anniversary

TCe 100 Bi-Fuel


Standaarduitrusting: 

  • MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem
  • TMC - verkeersinformatie service
  • Ondersteuning Apple Car Play en Android auto
  • MediaNav Multimedia en navigatiesysteem incl. ondersteuning Apple Car Play en Android auto

Dacia Sandero downloads

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie in de online brochure en prijslijst. Deze is via de onderstaande links te downloaden.  

Ervaar het zelf bij Stern

De Dacia Sandero is verrassend ruim van binnen. Door het toevoegen van een centraal middenvak, neem je nu nog meer spullen mee. En er blijft voldoende ruimte over om comfortabel te zitten voor jou en je passagiers. Zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen.  

Altijd veilig op pad

Dacia test zijn auto's onder de meest extreme omstandigheden. Jouw Dacia Sandero is dan ook uitgerust met een betrouwbaar gebleken veiligheidssysteem. Hiermee zijn jij en je passagiers nog beter beschermd. 

Stern is jouw Dacia dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Dacia. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Dacia Sandero

Is de Dacia Sandero leverbaar op gas (LPG)?

Ja, de Dacia Sandero Bi-Fuel rijdt op benzine én LPG. LPG heeft een lagere CO2-uitstoot en is goedkoper dan benzine. Met de Dacia Sandero Bi-Fuel rijd je voordeliger en schoner. Je begint met besparen vanaf 5.000 kilometer per jaar!

Is de Dacia Sandero een fijne stadsauto?

De Dacia Sandero is een compacte stadsauto en brengt je snel door de hele stad. Ook de kleine straatjes zijn eenvoudig te bereiken.

Is de Dacia Sandero veilig?

De Dacia Sandero is uitgerust met betrouwbare veiligheidssystemen. Ook is de Sandero extra sterk gebouwd.