Kopen vanaf

€ 13.790

Private lease

€ 259

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Dacia Sandero

De Dacia Sandero is dé betaalbare stadsauto en valt op met zijn krachtige, expressieve design. Met zijn scherpe contourlijnen, brede koplampen en grote wielkasten heeft hij een stoer uiterlijk. Iets dat hij waarmaakt met zijn prestaties. De Dacia Sandero is een comfortabele auto en is van alle gemakken voorzien.

Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je wat hoger zitten? Kies dan voor de nieuwe Dacia Sandero Stepway. Deze auto is gemaakt voor avontuur en de hoge bodemvrijheid en stoere accenten aan de buitenkant geven de nieuwe Sandero Stepway een robuste uitstraling. Daarnaast vergemakkelijkt de hoge instap van de Sandero Stepway het comfortabel in- en uitstappen.

De nieuwe Dacia Sandero is leverbaar als TCe 90 GPF benzine en TCe 100 GPF Bi-Fuel. De Bi-Fuel variant zorgt voor lagere kosten zonder in te leveren op comfort en gebruiksgemak. Wil je optimale rust en rijplezier? Ga dan voor de TCe 90 GPF als automaat!

Kies de uitvoering die bij je past, geef je wensen door en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Dacia Sandero & Sandero Stepway uitvoeringen

Dacia Sandero downloads

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie in de online brochure en prijslijst. Deze is via de onderstaande links te downloaden.  

Ervaar het zelf bij Stern

De Dacia Sandero is verrassend ruim van binnen. Door het toevoegen van een centraal middenvak, neem je nu nog meer spullen mee. En er blijft voldoende ruimte over om comfortabel te zitten voor jou en je passagiers. Zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen.  

Altijd veilig op pad

Dacia test zijn auto's onder de meest extreme omstandigheden. Jouw Dacia Sandero is dan ook uitgerust met een betrouwbaar gebleken veiligheidssysteem. Hiermee zijn jij en je passagiers nog beter beschermd. 

Stern is jouw Dacia dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Dacia. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Dacia Sandero

Is de Dacia Sandero leverbaar op gas (LPG)?

Ja, de Dacia Sandero Bi-Fuel rijdt op benzine én LPG. LPG heeft een lagere CO2-uitstoot en is goedkoper dan benzine. Met de Dacia Sandero Bi-Fuel rijd je voordeliger en schoner. Je begint met besparen vanaf 5.000 kilometer per jaar!

Is de Dacia Sandero een fijne stadsauto?

De Dacia Sandero is een compacte stadsauto en brengt je snel door de hele stad. Ook de kleine straatjes zijn eenvoudig te bereiken.

Is de Dacia Sandero veilig?

De Dacia Sandero is uitgerust met betrouwbare veiligheidssystemen. Ook is de Sandero extra sterk gebouwd.