Wil je snel wegrijden in een nieuwe Dacia en deze privé leasen? Bij Dacia-dealer Stern is het mogelijk. Kies hier je nieuwe Dacia uit voorraad en ga voor private lease. Zo rijd je voor een vast bedrag per maand snel weg in jouw nieuwe auto.  

Waarom private leasen?

Kies je ervoor om een Dacia privé te leasen dan kies je voor zorgeloos genieten. Alles wat er aan kosten bij een auto komt kijken is immer inbegrepen. Van een all risk verzekering en de wegenbelasting tot onderhoud en reparatie. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Ontdek  bij Dacia-dealer Stern wat wij voor jou op het gebied van private lease  kunnen betekenen.  

Plan een proefrit

Heb jij de Dacia Duster, Sandero of Logan van je dromen gevonden en wil je zeker weten dat deze auto helemaal voldoet aan je verwachtingen? Plan een afspraak voor een proefrit. Dit kan snel en eenvoudig via deze website. Of neem contact op met de vestiging waar jouw nieuwe Dacia staat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over Dacia private lease

Hoeveel kost een Dacia met Private Lease?

Wij hebben een breed gamma aan Dacia modellen die we aanbieden met Private Lease. Kies een auto in onze voorraad en we maken graag een offerte op maat voor je.

Hoeveel maanden loopt een Dacia Private Lease contract?

Dit bepaal je helemaal zelf. Dit kan van 12 tot en met 60 maanden lopen.

Hoeveel kilometer mag ik per jaar rijden bij Private Lease?

Bij het afsluiten van je contract stel je een jaarkilometrage vast. Dit kan variëren van 6.000 tot 20.000 per jaar.