Profiteer van werkplaatsacties bij Stern

Het is belangrijk dat je regelmatig een check laat uitvoeren of tijdig voor een onderhoudsbeurt langskomt. Zo houd je je auto in goede conditie en weet je zeker dat je veilig de weg op gaat. Stern is erkend Dacia-dealer en biedt naast de service zoals je van Dacia gewend bent ook scherpe onderhoudsacties aan. Zo bespaar je geld en kun je zorgeloos blijven genieten van jouw auto.

Hieronder vind je de lopende onderhoudsacties van Dacia en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Dacia werkplaatsacties

Dacia_Aircocheck_visual_2021

Gratis aircocheck


De airconditioning zorgt niet alleen voor de perfecte temperatuur in je auto, ook zorgt het systeem ervoor dat je kan genieten van een frisse, schone lucht en kan het hooikoortsklachten verminderen. Doe daarom nu de gratis aircocheck voor jouw voertuig!

We controleren gratis de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Wij kennen je Dacia namelijk als geen ander.

Dacia_Zomeractie

Zomercheck voor €9,95,-


De zomer komt er weer aan en ook je Dacia kan niet wachten om weer de weg op te gaan. Doe dit voorbereid met de Dacia Zomercheck.

Voor slechts €9,95 controleren wij je Dacia tijdens de Zomercheck op 10 vitale punten zoals je banden, remmen, vloeistoffen en meer! Kom langs en ga met een fijn gevoel de weg weer op.

Distributieriem_2_-_page_image

15% Korting op het vervangen van de distributieriem


Wanneer je distributieriem niet tijdig wordt vervangen, kan je motor ernstige schade oplopen. Is jouw distributieriem aan vervanging toe? Wij controleren je distributieriem en geven je nu 15% korting op het vervangen van de distributieriem. Zo zorgen we ervoor dat je weer veilig de weg op kan.

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Dacia in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Dacia. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Hoe kunnen we je helpen?