Profiteer van werkplaatsacties bij Stern

Het is belangrijk dat je regelmatig een check laat uitvoeren of tijdig voor een onderhoudsbeurt langskomt. Zo houd je je auto in goede conditie en weet je zeker dat je veilig de weg op gaat. Stern is erkend Dacia-dealer en biedt naast de service zoals je van Dacia gewend bent ook scherpe onderhoudsacties aan. Zo bespaar je geld en kun je zorgeloos blijven genieten van jouw auto.

Hieronder vind je de lopende onderhoudsacties van Dacia en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Alle Dacia werkplaatsacties

Stern - ruitenwissers - page image

20% korting op nieuwe ruitenwissers


Goed zicht is van groot belang, zeker in de winter met veranderende weersomstandigheden. Daarnaast slijten je ruitenwissers sneller in de winter door veelvuldig gebruik en vorst. Daarom krijg je bij een APK of een kleine of grote beurt 20% korting op de aanschaf van nieuwe ruitenwissers. Maak een werkplaatsafspraak voor november of december en profiteer!

Werkplaats-Stern-29

20% korting op een nieuwe accu


Afgelopen zomer hebben we veel extreem warme dagen gehad. Op deze dagen slijt je accu extra hard. Helaas merk je dit vaak pas in de winter, wanneer de auto moeite heeft met starten of helemaal niet meer start. Om dat te voorkomen krijg je tot eind 2020 20% korting op de aanschaf van een nieuwe accu!

Maatregelen rondom Covid-19

Wij treffen verschillende maatregelen rondom het coronavirus, zodat het voor jou als bezoeker én voor onze medewerkers veilig is om langs te komen in onze werkplaats. Je kunt van ons de service verwachten zoals je gewend bent en we hopen je snel te mogen verwelkomen. Lees alles over de maatregelen op onze informatiepagina.
 

Houd je Dacia in topconditie bij Stern

Bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Dacia. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

 Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Hoe kunnen we je helpen?

Disclaimer

Deze actie is geldig van 1 november tot en met 31 december 2020 bij alle vestigingen van Dacia-dealer Stern. De geldt voor particulier geregistreerde auto’s. Lease auto’s en garagisten zijn uitgesloten van deze actie.