Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Dacia dealer van Oss en omstreken

Aan de rand van Oss vind je onze Dacia vestiging. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Dacia!  Vanuit deze vestiging bedienen wij het gebied: Oss, Berghem, Koolwijk, Schaijk, Heesch, Geffen, Lith, Macharen, Haren, Teeffelen, Zevenbergen, Zoggel, Nistelrode en Megen.

Onze vestiging heeft een grote showroom, een grote voorraad auto’s en onderdelen en moderne werkplaats met de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Oss

Dacia op voorraad in Oss

Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehands Dacia's. Als officiële Dacia dealer weten we waar we mee bezig zijn en kunnen we je goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak om zelf de power van Dacia te ervaren tijdens een proefrit.

Dacia onderhoud en service

Om zorgeloos rond te blijven rijden met je Dacia, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Voor onderhoud, reparatie of een nieuwe APK ben je altijd welkom bij ons. We hebben de juiste kennis en onderdelen én zijn erkend Dacia dealer. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kan.