Eén team, één missie!

De Dam Tot Dam by Night. Het feestje waar eigenlijk iedere hardloper bij moet zijn: de Damloop by night! Rennen met een big smile op je gezicht en onderweg genieten van de vele DJ's, bandjes én spectaculaire lichtshows.

Graag nodigen wij jou uit voor de Dam tot Dam by Night op zaterdagavond 17 september. Een run van 5 Engelse mijl, omgerekend 8 km, in Zaandam waar wij vanuit Stern kaarten voor hebben geregeld.  

Een mooie uitdaging waarbij natuurlijk enige voorbereiding gewenst is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus doe je met ons mee?  Meld je onderstaand aan en join the team!

Een goede voorbereiding is het halve werk
Wij zullen 3 trainingsavonden organiseren waarbij wij door een professionele hardloper de kneepjes van het vak geleerd krijgen. Deze trainingen zullen direct vanuit het werk worden gepland. Informatie over data volgt later. Voor alle deelnemers zal er een Stern hardloopshirt worden verzorgd. 

Elevator Pitch
Om 17 september een onwisbare indruk achter te laten hebben wij een spectaculaire teamnaam nodig. Aan alle deelnemers de vraag een naam te verzinnen en een elevator pitch van 1 minuut voor te bereiden. Deze gaan wij in een komende marketingvergadering aan elkaar presenteren. De winnaar wint, naast eeuwige roem, een massage van een uur welke na de Dam tot Dam kan worden geïnd.

Meer informatie over de run en het parcours
https://www.damloop.nl/5-engelse-mijl

De wedstrijd in de wedstrijd
Natuurlijk is teambuilding ons eerste doel: one team, one mission! ;-) Maar... Om er een extra wedstrijdelement aan toe te voegen, zal de snelste loper uit ons team voor een jaar lang eigenaar worden van de meest begeerde trofee van Nederland: de Stern Dam tot Dam by Night wisselbeker.

Na de run op 17 September: vochtreserves aanvullen!
Als iedereen op zijn of haar eigen wijze de finishlijn is gepasseerd, heffen we samen het glas op de enorme prestatie.

Join the team: