Exclusief voor u als Bouwmaat-klant

Voordelig een bus kopen, leasen of financieren

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bus. In samenwerking met Bouwmaat, Ford en Mercedes-Benz kunnen we nu exclusieve kortingen op bedrijfswagens bieden aan Bouwmaat-klanten! We kunnen ook de bus voorzien van een specifieke inrichting of accessoires zoals een trekhaak, sidebars of All Season banden. Voor de Mercedes-Benz en Ford modellen geldt: we hebben een ruime voorraad bedrijfswagens voor u klaar staan dus u kunt snel rijden!

De bedrijfswagen specialist
De hoogste kortingen van NL
Servicepunten in heel NL

Mercedes-Benz Actiemodellen - Profiteer van unieke korting!

Mercedes-benz - VIto

Mercedes-Benz

Vito

Kopen vanaf

€ 28.873

€ 23.045

Business lease

€ 365


Stern - Mercedes-Benz - Citan - Image Page1

Mercedes-Benz

Citan

Kopen vanaf

€ 17.540

€ 14.199

Business lease

€ 215


Stern - Mercedes-Benz - Sprinter - Image Page1

Mercedes-Benz

Sprinter

Kopen vanaf

€ 30.530

€ 24.385

Business lease

€ 385


Ford Actiemodellen - Profiteer nu: tot 24% korting!

Ford - Transit - Page Image - Stern
24% Bouwmaat Korting

Ford Transit

Custom

Kopen vanaf

€ 25.425

€ 19.323

Business lease

€ 322


Ford - Transit - Connect - Page Image - Stern
21% Bouwmaat Korting

Ford Transit

Connect

Kopen vanaf

€ 15.875

€ 12.541

Business lease

€ 209


Ford Transit - bouwmaat - page image - nieuw
24% Bouwmaat Korting

Ford

Transit

Kopen vanaf

€ 26.100

€ 19.836

Business lease

€ 330


Advies van onze accountmanagers

Michael Hoeve en Eelco van Viersen adviseren u graag tijdens de aanschaf van een bedrijfswagen. U bent altijd welkom om gebruik te maken van zijn kennis over bedrijfswagens en de mogelijkheden binnen Stern. Michael is specialist op het gebied van Mercedes-Benz, bereikbaar op 06-22827941. Eelco is specialist op het gebied van Ford, bereikbaar op 06-51145304.

Jouw bedrijfswagen van A tot Z geregeld

Het is je trouwe vriend, je vervoersmiddel, je werkplek én je visitekaartje. We hebben het natuurlijk over je bus. Die moet perfect bij jou en je werkzaamheden passen. Stern is marktleider op het gebied van automobiliteit en al jaren partner van Bouwmaat. Ze helpen menig Bouwmaat-klant aan de ultieme bedrijfswagen. Michael Hoeve is Salesmanager bij Stern-dealer Mercedes-Benz en vertelt hoe dit in zijn werk gaat.

Bouwmaat ALLES 2 2021

Professionele bedrijfswageninrichting

Met een goede vakkundige indeling van je bus werk je makkelijker, veiliger en kom je ook beter over op je klanten. Steeds meer vakmannen kiezen dan ook voor een professionele bedrijfswageninrichting. We spreken Silvester, Vestigingsmanager bij Stern Bedrijfswageninrichting. Waar moet je op letten als je jouw bus laat inrichten? Wat zijn de exacte voordelen? Silvester gaat in op deze vragen en meer. Lees alles in het online magazine van Bouwmaat.

Bouwmaat ALLES 1 2021

Alles over elektrische bedrijfswagens in de bouw

Dat elektrische auto’s een ‘hot item’ zijn, is voor Eelco niets nieuws. “Je ziet nu dat elektrische personenauto’s steeds belangrijker worden. Dat geldt straks ook voor bedrijfswagens. Met name door de toename van milieuzones in binnensteden.” Mercedes-Benz, Ford en Stern gingen in gesprek over het gebruik van elektrische bedrijfswagens in de bouw. Lees alles over elektrisch rijden en de toekomst hiervan in het artikel in het online magazine van Bouwmaat.

Bouwmaat ALLES 3 2021

Neem contact op met Bouwmaat

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!

Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

SternTec - Stern Bedrijfswageninrichting

Ook onderdeel van het Stern servicepakket is het bestellen van een op maat gemaakte bedrijfswagen-inrichting voor de laadruimte. De experts van SternTec bieden bij de Bouwmaat actiemodellen lichtgewicht Flexmo sets.

Over ons - Wie is Stern?

Stern is als marktleider op het gebied van automobiliteit al jaren trouwe partner van Bouwmaat. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.