Exclusief voor u als Bouwmaat-klant

Voordelig een bus kopen, leasen of financieren

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bus. In samenwerking met Bouwmaat en Ford, Opel en Peugeot kunnen we nu exclusieve kortingen op bedrijfswagens bieden aan Bouwmaat-klanten! We kunnen ook de bus voorzien van een specifieke inrichting of accessoires zoals een trekhaak, sidebars of All Season banden.

De bedrijfswagen specialist
De hoogste kortingen van NL
Servicepunten in heel NL

Ford Actiemodellen - Profiteer nu: tot 21% korting!

Ford - Transit - Page Image - Stern
21% Bouwmaat Korting

Ford

Transit Custom

Kopen vanaf

€ 31.550

€ 26.195

Business lease

€ 437


Ford - Transit - Connect - Page Image - Stern
15% Bouwmaat Korting

Ford

Transit Connect

Kopen vanaf

€ 20.935

€ 18.865

Business lease

€ 312


Ford Transit - bouwmaat - page image - nieuw
21% Bouwmaat Korting

Ford

Transit

Kopen vanaf

€ 32.675

€ 27.184

Business lease

€ 454


Opel Actiemodellen - Profiteer nu: tot 25% korting!

Opel-Combo-Innovation-Stern
20% Bouwmaat Korting

Opel

Combo

Kopen vanaf

€ 21.100

€ 16.880

Business lease

€ 325


Opel-Vivaro-Selection-Stern
20% Bouwmaat Korting

Opel

Vivaro

Kopen vanaf

€ 26.000

€ 20.800

Business lease

€ 416


Opel-Movano-Stern-18
25% Bouwmaat Korting

Opel

Movano

Kopen vanaf

€ 28.800

€ 21.600

Business lease

€ 433


Peugeot Actiemodellen - Profiteer nu: tot 20% korting!

Peugeot - Partner - Pro - page image
20% Bouwmaat Korting

Peugeot

Partner

Kopen vanaf

€ 21.100

€ 16.880

Business lease

€ 358


Peugeot Expert - Compact - Premium - page image
20% Bouwmaat Korting

Peugeot

Expert

Kopen vanaf

€ 26.000

€ 20.800

Business lease

€ 438


Peugeot Boxer - Gesloten bestel - page image
20% Bouwmaat Korting

Peugeot

Boxer

Kopen vanaf

€ 28.818

€ 23.826

Business lease

€ 327


Advies van onze accountmanagers

Andrej Bos, Axel Geijtenbeek en Peter Verbogt adviseren jou graag tijdens de aanschaf van een bedrijfswagen. Je bent altijd welkom om gebruik te maken van zijn kennis over bedrijfswagens en de mogelijkheden binnen Stern.

Professionele bedrijfswageninrichting

Met een goede vakkundige indeling van je bus werk je makkelijker, veiliger en kom je ook beter over op je klanten. Steeds meer vakmannen kiezen dan ook voor een professionele bedrijfswageninrichting. We spreken Silvester, Vestigingsmanager bij Stern Bedrijfswageninrichting. Waar moet je op letten als je jouw bus laat inrichten? Wat zijn de exacte voordelen? Silvester gaat in op deze vragen en meer. Lees alles in het online magazine van Bouwmaat.

Bouwmaat ALLES 1 2021

Jouw bedrijfswagen van A tot Z geregeld

Het is je trouwe vriend, je vervoersmiddel, je werkplek én je visitekaartje. We hebben het natuurlijk over je bus. Die moet perfect bij jou en je werkzaamheden passen. Stern is marktleider op het gebied van automobiliteit en al jaren partner van Bouwmaat. Ze helpen menig Bouwmaat-klant aan de ultieme bedrijfswagen. Michael Hoeve is Salesmanager bij Stern-dealer Mercedes-Benz en vertelt hoe dit in zijn werk gaat.

Bouwmaat ALLES 2 2021

Alles over elektrische bedrijfswagens in de bouw

Dat elektrische auto’s een ‘hot item’ zijn, is voor Eelco niets nieuws. “Je ziet nu dat elektrische personenauto’s steeds belangrijker worden. Dat geldt straks ook voor bedrijfswagens. Met name door de toename van milieuzones in binnensteden.” Mercedes-Benz, Ford en Stern gingen in gesprek over het gebruik van elektrische bedrijfswagens in de bouw. Lees alles over elektrisch rijden en de toekomst hiervan in het artikel in het online magazine van Bouwmaat.

Bouwmaat ALLES 3 2021

Neem contact op met Bouwmaat

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!

Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Stern Bedrijfswageninrichting

Ook onderdeel van het Stern servicepakket is het bestellen van een op maat gemaakte bedrijfswagen-inrichting voor de laadruimte. De experts van Stern bieden bij de Bouwmaat actiemodellen lichtgewicht Flexmo sets.

Over ons - Wie is Stern?

Stern is als marktleider op het gebied van automobiliteit al jaren trouwe partner van Bouwmaat. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.