Mercedes-Benz Vito

Vanaf € 28.873
€ 23.045,-

Financial lease **
€ 365,-

Operational lease ***
€ 399,- 

 • Snelle service
 • Maak eenvoudig een afspraak
 • Onderhoud voor alle merken

SternLease Bouwmaat actie

Mercedes-Benz Vito 110 CDI KA L2 FWD

Zoekt u een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Gaat u altijd doelgericht te werk? Dan past de Vito uitstekend bij u. De Vito brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. De Vito is namelijk toonaangevend als het om efficiëntie, kwaliteit, variabiliteit en veiligheid gaat. De Vito is immers door echte bedrijfswagenspecialisten ontwikkeld.

 • Halfautomatische airconditioning Tempmatic
 • Led strook laadruimte
 • Reservewiel met krik
 • Geavanceerde veiligheidssystemen o.a. zijwindassistent
 • Multifunctoneel stuurwiel
 • Eco start/stop functie
 • Luxe wieldoppen
 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
 • Radio/audio 10 met bluetooth
 • Licht assistent
 • Bandenspanningscontrole systeem
 • Stalen tussenschot met doorlaad mogelijkheid
 • Attention assist

Advies nodig?

Michael Hoeve adviseert je graag tijdens de aanschaf van een bedrijfswagen. Je bent van harte welkom om gebruik te maken van zijn kennis over bedrijfswagens en de mogelijkheden binnen Stern.

06-22827941

Stel een vraag

Neem contact op met Bouwmaat

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.
De modellen kunnen naast hun standaard uitrusting worden verrijkt met extra opties:
Trekhaak(Mercedes)

Trekhaak


Kies ervoor om je Mercedes-Benz bedrijfswagen gelijk te voorzien van een trekhaak.

sidebars(Mercedes)

Sidebars


Je bedrijfswagen extra beschermen tegen bijvoorbeeld hoge stoepranden? Sidebars helpen om deze schadegevallen te voorkomen. Laat de sidebars direct bevestigen op je nieuwe bedrijfswagen!

all-season-banden(Mercedes)

All weather banden


Geen banden hoeven wisselen wanneer de zomer of de winter aanbreekt? Kies er nu voor om het hele jaar door, veilig te rijden met 'All weather' banden. Banden geschikt voor ieder weertype!

Financiële toetsing

Financiële toetsing: Indien je ervoor kiest om producten te financieren of te leasen, dan kom je overeen dat je gedurende een looptijd maandelijks geld gaat betalen. Er vindt een financiële toetsing plaats om te beoordelen of je deze maandlasten kunt dragen. Om deze financiële toetsing te kunnen doen, zijn gegevens van jou en je bedrijf nodig. Denk daarbij aan een kopie uittreksel Kamer van Koophandel, een kopie van je rijbewijs en recente jaarcijfers van je bedrijf.

De uitkomst van de toetsing kan positief, positief met een financiële zekerheidsstelling (borg of aanbetaling) of negatief zijn. Een financiële zekerheidsstelling kan in je voordeel werken. Doordat je aan het begin van de looptijd eenmalig een hoog bedrag betaalt, betaal je in de maanden die volgen een lager bedrag.

Wij helpen je graag bij het maken van een berekening of met het beantwoorden van andere vragen.

*De prijs voor de All-risk verzekering is een indicatie, de werkelijke prijs is afhankelijk van het aantal gekozen opties en schadevrije jaren. Incl. assurantiebelasting, excl. poliskosten.

** De maandprijs voor financial lease (zakelijke markt) is berekend op basis van 48 maanden/4 jaar met een slottermijn van € 5.000 en vereist voorafgaand aan de looptijd een aanbetaling van € 6.063,33 (aanbetaling is het BTW bedrag van de aankoop).

*** De maandprijs (excl. BTW) voor operational lease is berekend op basis van 60 maanden/ 15.000 km per jaar. Andere opties behoren tot de mogelijkheden.

**** De 15% korting geldt alleen op uw offerte voor bestickering via SternSigning.

* Prijzen voor kopen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de geadviseerde kosten voor het rij klaarmaken.