Signing mogelijkheden bij Stern

Wil jij je auto een unieke uitstraling geven? Of heb je een bedrijfswagen waarop je huisstijl en logo geplakt moet worden? Bij Stern ben je aan het juiste adres voor autobestickering, car wrapping en voertuigreclame. Van personenauto’s en bestelbussen tot trucks en aanhangwagens. Vraag gemakkelijk online een offerte op of bel ons op 088 292 74 00, wij helpen je graag!

Auto bestickeren

Met autobelettering trek je de aandacht. Het is het visitekaartje voor jouw onderneming. Bij Stern laat je jouw auto bestickeren. Wij voegen jouw logo en huisstijl toe. Is het logo op jouw auto beschadigd? Wij kunnen dat voor je herstellen.  

Bedrijfswagen bestickeren

Wil je dat iedereen weet wat voor bedrijf jij hebt? Met een duidelijke reclame op je bestelbus of bedrijfswagen is dat zo geregeld. Wij bestickeren iedere auto en bestelbus met het logo en de huisstijl van je bedrijf. Zo val je goed op.  

Vrachtwagen bestickeren

Welk merk of model je ook hebt, wij bestickeren elke truck, aanhanger of trailer. Zo val je meteen op. Kom naar een van onze vestigingen of laat de bestickering op locatie aanbrengen.  

Car wrapping

Organiseer jij binnenkort een evenement? Of wil jij tijdelijk een bepaald product promoten? Dan is car wrapping een goede oplossing. Hierbij voorzien wij je auto van een speciale folie. Dit geeft hetzelfde resultaat als een spuitbeurt. Ook beschermt het de originele laklaag.

Glasfolie

Het is mogelijk om je autoruiten te voorzien van glasfolie. Handig voor als je zonlicht wilt  tegenhouden. Dit is veiliger voor de bestuurder en het interieur warmt minder snel op. Ook zijn de ramen moeilijker in te slaan, dus helpt het tegen inbraak. 

Waarom bestickeren bij Stern?

Het bestickeren van je auto bij Stern heeft veel voordelen:  

  • Compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld door ons team
  • Korte levertijden
  • Bestickering op locatie
  • Voor alle voertuigen

Overige diensten

Bij Stern laat je eenvoudig je auto, bedrijfswagen of vrachtwagen bestickeren. Maar wij doen meer. Zo kan je ook bij ons terecht voor:  

  • Reclameborden, banieren en vlaggen
  • Fotobehang
  • Gevelbehang
  • Stickers en labels
  • Spandoekframes

Vraag een offerte aan

Wil jij je auto of bedrijfswagen laten bestickeren? Of wil jij tijdelijk reclame maken voor je product? Vraag dan online een offerte aan voor autobelettering of andere bestickering. Wij nemen op werkdagen binnen vier uur contact met je op.  

Direct een offerte aanvragen

Voor een goede offerte verzoeken wij je om minstens één foto mee te sturen van het voertuig of object dat je wilt bestickeren. Het oppervlak waarop de stickers komen moet goed zichtbaar zijn voor de prijsberekening.

Veelgestelde vragen over signing

Hoeveel kost het om mijn auto te laten bestickeren?

Iedere auto bestickering is maatwerk. Daarom maken wij graag een vrijblijvende offerte.  

Moet ik zelf een ontwerp aanleveren voor de bestickering van mijn auto?

Je mag zelf een ontwerp voor de bestickering van je auto aanleveren. Maar dat is niet noodzakelijk. Ook wij kunnen een ontwerp voor je maken.