Voordelig verzekeren

Nieuwe auto gekocht? Je verzekert hem eenvoudig bij Stern. Wij bieden voordelige verzekeringen aan. Ook is het mogelijk om jouw occasion, bedrijfswagen, motor, caravan of oldtimer bij ons te verzekeren. Je profiteert van unieke voordelen door onze samenwerking met Bovemij. Denk bijvoorbeeld aan de nieuw- en occasionwaarderegeling tot vijf jaar. Hiermee krijg je meer uitgekeerd dan de dagwaarde als je auto wordt gestolen of je deze total loss rijdt. Bij nieuwe auto’s krijg je met deze regeling de laatst bekende nieuwwaarde. Voor occasions is dat het bedrag dat je destijds voor je auto hebt betaald. Lees hieronder meer over de voorwaarden voor onze privé en zakelijke verzekeringen.  

Waar ben je naar op zoek?

17 oktober - 31 december: 10% korting op een autoverzekering

Wist je dat je bij Stern ook terecht kunt voor het verzekeren van je auto? Naast onze aantrekkelijke tarieven hebben wij ook goede voorwaarden. Besluit je om een verzekering af te sluiten dan krijg je het eerste jaar 10% korting op je premie en wordt er elke maand een slipcursus voor twee personen t.w.v. € 198 verloot onder iedereen die een verzekering heeft afgesloten. Daarnaast ontvang je een gratis Interior Fresh Package t.w.v. € 32,50 wanneer je in de periode van 17 oktober tot en met 31 december een verzekeringsofferte opvraagt bij Stern! Neem nu contact op met een Stern-vestiging bij jou in de buurt en vraag een offerte aan.

Premie berekenen

Ben je benieuwd wat een autoverzekering bij Stern kost? Stel jouw autoverzekering samen en bereken eenvoudig je premie.  

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie over verzekeren bij Stern? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wij helpen je graag!