Profiteer van de beste DS acties bij Stern

Bij Stern hebben we doorlopend ongekend scherpe DS acties en stel je een gloednieuwe DS samen met hoge korting of kies je direct één van onze afgeprijsde en rijk uitgeruste voorraadmodellen. Liever financieren of leasen? Geniet van veel voordeel en profiteer van de allerbeste prijs met één van de acties.

Wil je je huidige auto voordelig inruilen? Bereken dan eenvoudig de indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de lopende acties van DS, vind de DS die bij je past en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan!

DS acties

Stern - Zomercheck '22 - page image

Zomer van '22


Onbezorgd de weg op? Plan een zomercheck bij DS-dealer Stern en laat je auto checken op vitale punten en profiteer van hoge kortingen. 

DS private lease acties

Ben je op zoek naar een gloednieuwe DS voor een vast bedrag per maand? Bekijk in onze private lease deals! Bekijk alle mogelijkheden online, ontdek je favoriete DS en vraag gemakkelijk een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over deze actie? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?