Onderhoud, reparatie, APK en meer voor jouw DS

Is jouw DS toe aan onderhoud, een reparatie of verloopt de APK bijna? Stern is merk-erkend dealer en wij werken met originele onderdelen. Onze gespecialiseerde monteurs kennen jouw DS door en door en houden jouw DS in topconditie. Bij ons kun je terecht voor

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak bij onze DS-vestiging. Graag tot snel!

DS onderhoud, werkplaatsacties en meer…

Het beste onderhoud voor jouw DS

Bij Stern staat een team van gecertificeerde monteurs klaar voor jou en jouw DS. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine en grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en het vervangen van de accu van jouw DS. Wij onderhouden en repareren jouw DS, maar leveren ook officiële DS merk-onderdelen en accessoires.

Plan jouw werkplaatsafspraak eenvoudig online in onze werkplaatsplanner.

Kleine of grote beurt voor jouw DS? Kom naar DS-dealer Stern

Heeft jouw DS een kleine beurt of grote beurt nodig? Op basis van de onderhoudshistorie en kilometerstand bepalen we samen of een kleine of grote beurt nodig is. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je DS. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw DS wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en vindt er indien nodig reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties geconstateerd? Dan voert onze DS-monteur deze vakkundig uit, na jouw toestemming.

Reparatie en DS onderdelen vervangen

Bij Stern hebben wij gecertificeerde monteurs, specialistische apparatuur én originele merk-onderdelen om jouw DS in topconditie te houden. Het is belangrijk om onderdelen tijdig te laten vervangen of indien nodig te laten repareren. Zo voorkom je grotere schade of slijtage, blijft de waarde van jouw DS zo optimaal mogelijk behouden en blijf je bovendien veilig rijden.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over DS onderhoud en reparatie bij Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn DS bij Stern?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn DS?

Dit kan via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Is Stern erkend DS-dealer en werken jullie met originele DS onderdelen?

Ja. Bij ons werken gecertificeerde merkspecialisten en wij werken met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je DS zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Ik heb schade aan mijn DS. Kan ik bij Stern terecht voor schadeherstel?

Ja, dat kan. Wij repareren alle soorten schades en bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door DS zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Stern zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd. Bekijk de vestigingen van Schadeherstel voor een locatie bij jou in de buurt.