Eén Stern

Onze dealerbedrijven gaan van naam veranderen! Je kent deze wellicht als Ardea, Arend, Durmi, Havik, Jager, Stern, Svala of Vireo Auto. Allemaal onderdeel van Stern Groep, één van de grote autobedrijven van Nederland, actief met zeventien automerken en aanbieder van allerlei autodiensten. In 2020 wordt onze gebundelde kracht zichtbaar en voeren we allemaal dezelfde naam: Stern. 

Mobility matters

Dankzij de gecombineerde ervaring en expertise binnen Stern zijn wij in staat om je nog beter van dienst te zijn. Natuurlijk blijven wij in onze regio’s de vertrouwde merkdealer en daar zijn we trots op. Zo kun je nu met je auto ook bij al onze andere Stern-vestigingen terecht, door heel Nederland! En wist je bijvoorbeeld dat je bij Stern ook auto’s kunt leasen, financieren en verzekeren? Of dat je bij ons terecht kunt voor het huren van een auto of het repareren van een schade? 

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken brengen wij in de maand juli onze online dienstverlening samen op één platform: stern.nl. Zo kun je, waar ook ter wereld, overzichtelijk en snel je mobiliteit regelen.

Want je mobiliteit, daar staan wij voor. Welkom bij Stern!