Groot aanbod nieuw en gebruikt
Centraal gelegen
Moderne vestigingen

Stern Wintercheck

Plan nu jouw wintercheck bij Stern! Tijdens de check controleren wij allerlei belangrijke punten voor optimale veiligheid zoals remmen, banden, ruitenwissers, vloeistoffen en verlichting, zodat jij goed voorbereid de winter in kunt!

Vergeet naast de wintercheck niet de aanvullende winteraanbiedingen:

  • Reinigen van brandstofsysteem
  • Aircocheck & reiniging
  • Airco-onderhoud
  • 4e winterband gratis
  • Korting op accu's, ruitenwissers, vloeistoffen en accessoires

Plan jouw Stern Wintercheck in via de online werkplaatsplanner en graag tot snel!

Actie: Fiat 500 voorraaddeals

De Fiat 500 is direct uit voorraad leverbaar bij Fiat-dealer Stern. Daarnaast is zo'n Fiat 500 of 500 Cabrio uit voorraad helemaal geen gekke keuze. Wij geven zeer aantrekkelijke kortingen op rijk uitgeruste voorraadauto's waardoor jouw voordeel oploopt tot duizenden euro's. Bekijk snel de actie.

Maak een werkplaatsafspraak

Stern is erkend Fiat-dealer in Amersfoort en Houten, maar ook daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak in onze moderne werkplaats te waarderen.

Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw Fiat vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Fiat zijn waarde behoudt.

Stern - jouw Fiat specialist

Stern is jouw Fiat-dealer. Met onze vestigingen in Houten en Amersfoort vind je ons centraal in Nederland. In onze showroom staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met tot 24 maanden garantie. Wij ontvangen je graag.

Onze vestigingen in Houten en Amersfoort bieden alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een moderne werkplaats, een gezellige lounge om te wachten tijdens onderhoud en verder kunnen we je alle mogelijkheden van financiering, verzekering en leasen aanbieden.

Veelgestelde vragen over Fiat-dealer Stern

Is Stern officieel Fiat-dealer?

Jazeker, Stern is officieel merk-erkend dealer van Fiat en je vindt ons met twee centraal gelegen vestigingen in Amersfoort en Houten.

Verkopen jullie ook nieuwe en tweedehands Fiat modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een grote vooraad met nieuwe en tweedehands Fiat modellen voor je klaarstaan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Bekijk hier de voorraad en vind het model dat bij je past!

Hoe maak ik een werkplaastafspraak voor onderhoud aan mijn Fiat?

Voor het plannen van een onderhoud- of reparatieafspraak kun je onze online werkplaatsplanner gebruiken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met een van onze Fiat-vestigingen.

Kan ik een Fiat private leasen bij Stern?

Jazeker! Lees hier meer over Fiat private lease bij Stern en vind jouw ideale Fiat.

Ik wil een Fiat zakelijk leasen. Is dat mogelijk bij Stern?

Zeker. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Fiat en de actuele voorraad vind je hier.

Waar zitten de Fiat-vestigingen van Stern?

Onze vestigingen vind je centraal in Nederland: in Amersfoort en Houten. Bekijk onze vestigingen voor meer informatie zoals openingstijden en contactgegevens.