Nieuwe vestigingen van Fiat-dealer Stern

Vanaf heden heeft Stern ook Fiat-vestigingen in Alkmaar, Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Purmerend en Wormerveer. Je bent van harte welkom voor een nieuwe Fiat, een prachtige occasion of voor onderhoud aan jouw auto. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar. Tot snel!

Fiat subsidieverdubbelaar

De toekomst is elektrisch! Profiteer daarom nu van voordeel dat kan oplopen tot € 6.700 bij de aankoop of lease van een Fiat 500e.

Kopers van elektrische auto’s kunnen vanaf 3 januari 2022 via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. Voor de aanschaf van een nieuwe elektrische auto, bedraagt de subsidie € 3.350. Voor de aanschaf van een gebruikte elektrische auto is dit € 2.000. De regeling is bedoeld om het elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken.

Om elektrisch rijden nóg aantrekkelijker te maken, verdubbelt Fiat deze overheidssubsidie, waardoor de totale subsidie kan oplopen tot € 6.700! Wees er snel bij, want de subsidiepot van de overheid heeft een limiet, dus: wie eerst komt, het eerst maalt.

Actie: Fiat 500 voorraaddeals

De Fiat 500 is direct uit voorraad leverbaar bij Fiat-dealer Stern. Daarnaast is zo'n Fiat 500 of 500 Cabrio uit voorraad helemaal geen gekke keuze. Wij geven zeer aantrekkelijke kortingen op rijk uitgeruste voorraadauto's waardoor jouw voordeel oploopt tot duizenden euro's. Bekijk snel de actie.

Maak een werkplaatsafspraak

Stern is erkend Fiat-dealer in Houten, maar ook daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak in onze moderne werkplaats te waarderen.

Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw Fiat vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Fiat zijn waarde behoudt.

Fiat (RED) | De kleur rood die het verschil maakt

Met trots introduceert Fiat de (RED) familie. Fiat heeft de handen ineengeslagen met (RED), de organisatie die zich sterk maakt tegen wereldwijde gezondheidsproblemen zoals COVID-19. Bij aankoop van een (RED) Fiat model, draag je bij aan behandelingen, counseling, testen, onderwijs en zorg aan de gemeenschappen die dit het hardst nodig hebben.

Fiat modellen

Stern - jouw Fiat specialist

Stern is jouw Fiat-dealer. Met onze vestigingen in Alkmaar, Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Purmerend en Wormerveer vind je ons in Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland. In onze showroom staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met tot 24 maanden garantie. Wij ontvangen je graag.

Onze vestigingen biedt Stern alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een moderne werkplaats, een gezellige lounge om te wachten tijdens onderhoud en verder kunnen we je alle mogelijkheden van financiering, verzekering en leasen aanbieden.

Vestigingen van Fiat-dealer Stern

Stern is de officiële Fiat-dealer voor Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland. Onze vestigingen zijn gelegen in Alkmaar, Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Purmerend en Wormerveer. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Fiat personenwagens en Fiat bedrijfswagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Fiat-dealer Stern

Is Stern officieel Fiat-dealer?

Jazeker, Stern is officieel merk-erkend dealer van Fiat.

Verkopen jullie ook nieuwe en tweedehands Fiat modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een grote vooraad met nieuwe en tweedehands Fiat modellen voor je klaarstaan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Bekijk hier de voorraad en vind het model dat bij je past!

Hoe maak ik een werkplaastafspraak voor onderhoud aan mijn Fiat?

Voor het plannen van een onderhoud- of reparatieafspraak kun je onze online werkplaatsplanner gebruiken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met een van onze Fiat-vestigingen.

Kan ik een Fiat private leasen bij Stern?

Jazeker! Lees hier meer over Fiat private lease bij Stern en vind jouw ideale Fiat.

Ik wil een Fiat zakelijk leasen. Is dat mogelijk bij Stern?

Zeker. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Fiat en de actuele voorraad vind je hier.

Waar zitten de Fiat-vestigingen van Stern?

Wij hebben meerdere vestigingen in Noord-Holland, Midden- en Noord-Nederland. Bekijk onze vestigingen voor meer informatie zoals openingstijden en contactgegevens.