Profiteer van de subsidie-verdubbelaar van Fiat

De toekomst is elektrisch! Profiteer daarom van voordeel dat kan oplopen tot € 6.700 bij de aankoop of lease van een Fiat 500e.*

Kopers van elektrische auto’s kunnen vanaf 3 januari 2022 via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. Voor de aanschaf van een nieuwe elektrische auto, bedraagt de subsidie € 3.350. Voor de aanschaf van een gebruikte elektrische auto is dit € 2.000. De regeling is bedoeld om het elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken.

Om elektrisch rijden nóg aantrekkelijker te maken, verdubbelt Fiat deze overheidssubsidie waardoor de totale subsidie kan oplopen tot € 6.700! Wees er snel bij, want de subsidiepot van de overheid heeft een limiet, dus: wie eerst komt, het eerst maalt.

Vraag daarom direct een offerte aan via het contactformulier en kom als eerste in aanmerking voor de milieusubsidie. Wij nemen dan contact op om een afspraak in te plannen en om te assisteren bij de subsidieaanvraag.

 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Actievoorwaarden

Vanaf 21 januari is het bovenstaande aanbod niet meer geldig op de Fiat 500E welke nieuw georderd / besteld worden. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Fiat Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.
Wanneer de overheidssubisdie pot leeg is, dan geldt de Fiat subsidie van 3.350,- nog wel (tot en met 31 januari 2022). Fiat Nederland is niet verantwoordelijk voor het niet meer kunnen verkrijgen van de overheidssubsidie 2022 op een nieuwe elektrische Fiat 500.