Profiteer van ongekend veel voordeel tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken

Toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Gun jezelf die upgrade en scoor tijdens de Fiat Professional Bedrijfswagenweken jouw nieuwe Fiat Talento, Ducato, Doblò of Fiorino!

Tijdens de Bedrijfswagenweken financier je een gloednieuwe wagen tegen 0% rente en ontvang je ruim € 10.000 voordeel op jouw nieuwe Fiat! 

De actie geldt t/m 6 april, dus wacht niet te lang. Vind de bedrijfswagen die bij je past en vraag direct een offerte aan of bekijk onze rijk uitgeruste voorraadmodellen.

0% RENTE BIJ FINANCIERING*
RUIM € 10.000 VOORDEEL
RIJDEN BINNEN 10 DAGEN

Kies voor een voorraadmodel en rijd binnen 10 DAGEN weg! 

Bekijk direct onze voorraad en vind de Fiat Professional bedrijfswagen van je dromen. Al onze voorraadmodellen zijn binnen 10 dagen gereed en klaar voor jouw bedrijf! Zo kun je direct aan de slag met jouw nieuwe aanwinst.

Financier nu tijdelijk t/m 6 april jouw nieuwe bedrijfswagen tegen 0% rente. Dit geldt voor zowel nieuw te bestellen wagen als onze voorraadmodellen!

Ervaar het zelf en maak een proefrit!

Vind jouw nieuwe bedrijfswagen in onze voorraad en maak direct een afspraak voor een proefrit! Zo kom je erachter of de Fiat bedrijfswagen voldoet aan al jouw wensen en eisen. We adviseren en helpen je graag bij het vinden van jouw ideale bedrijfswagen. Kom langs!

Neem contact op

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Actievoorwaarden

De Fiat bedrijfswagenweken zijn geldig van 19 maart t/m 6 april 2021. De catalogusprijs is exclusief BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. De 0% financieringsactie loopt van 19 maart t/m 6 april 2021 via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 0% rente, looptijd 36 maanden. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Actiemodellen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.