Onze Fiat bedrijfswagen modellen

Fiat-Fiorino-Stern
Actie!

Fiat Fiorino

Kopen vanaf

€ 9.580

Business lease

€ 169


Compact, wendbaar en eenvoudig te parkeren. 

Fiat-Doblo-Cargo-Stern

Fiat Doblo

Kopen vanaf

€ 11.220


De bedrijfswagen die geschikt is voor elke situatie.

ducato

Fiat Ducato

Kopen vanaf

€ 19.950


Veel laadruimte en zuinig in gebruik.

Fiat-Ducato-Gesloten-Bestelwagen-Stern

Fiat e-Ducato

Kopen vanaf

€ 51.900


Klaar voor iedere klus én de toekomst.

De multifunctionele bedrijfswagens van Fiat ontdek je bij Stern

Fiat heeft krachtige en mooi afgewerkte bedrijfswagens in verschillende klassen en bij Stern hebben wij het gehele aanbod voor je klaarstaan. Dus ben je op zoek naar een compacte bestelwagen? Dan is de Fiat Fiorino of de Fiat Doblò wellicht iets voor jou. Heb je meer ruimte nodig? Bekijk dan eens de populaire Fiat Talento, de grote Fiat Ducato of de elektrische Fiat e-Ducato.

Maak online kennis met de verschillende Fiat bedrijfswagens en vraag eenvoudig een proefrit of offerte aan, of kom langs in een van onze vestigingen voor persoonlijk advies. We helpen je graag bij het vinden van jouw volgende bedrijfswagen!

Veelgestelde vragen over Fiat bedrijfswagens

Welke Fiat bedrijfswagens levert Stern?

Bij Stern vind je het gehele aanbod van Fiat bedrijfswagens. Zo kun je bij ons terecht voor de Fiat Fiorino, Fiat Doblò, Fiat Talento, Fiat Ducato en de elektrische Fiat e-Ducato.

Biedt Fiat ook elektrische bedrijfswagens aan?

Ja, Fiat heeft de krachtige en grote Fiat e-Ducato in het assortiment. De Fiat Ducato is al jaren groot favoriet onder de professionals en is nu ook volledig elektrisch beschikbaar, waarmee je je onderneming verduurzaamt.

Heeft Fiat een bedrijfswagen geschikt voor personenvervoer?

Ja, de Fiat Talento en Fiat Ducato zijn beide leverbaar als luxe uitgerust personenvervoer waar je maar liefst negen zitplaatsen hebt verdeeld over drie rijen.