Kopen vanaf

€ 15.750

Private lease

€ 209

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat 500

De Fiat 500 is al jaren de populairste driedeurs stadsauto met een uniek Italiaans retro-design. Het is een kleine Italiaanse auto, maar wel van wereldformaat. De Fiat 500 is al tijden in Nederland verkrijgbaar, maar heeft zich doorontwikkeld tot de auto die hij vandaag is. Echte legendes raken nooit gedateerd: ze gaan met hun tijd mee. Met alle moderne technologie is de Fiat 500 helemaal klaar voor al jouw avonturen. Airco, Bluetooth, multifunctioneel stuurwiel en Apple Carplay zijn allemaal binnen handbereik. 

Fiat 500 uitvoeringen

Downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de prijslijst van de Fiat 500.  

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat 500 zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.  

Nieuwe hybride technologie

Rijden is aantrekkelijker dan ooit door de nieuwe hybride technologie. Het brandstofverbruik ligt 20% lager en ook de CO2 uitstoot is flink verlaagd. Een auto met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals onbelemmerde toegang tot milieuzones. 

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat 500

Wat kost de Fiat 500?

De Fiat 500 is nieuw te bestellen vanaf € 15.375, maar wij hebben vaak extra rijk uitgeruste voorraadmodellen die we met extra voordeel kunnen aanbieden. 

In welke uitvoeringen is de Fiat 500 verkrijgbaar?

De Fiat 500 is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Namelijk de Pop, Lounge, Star, Rockstar en Launch Edition. Ook verschijnt de geheel elektrische La Prima binnenkort in de showroom.

Hoeveel jaar garantie zit er op een Fiat 500?

Je krijgt vijf jaar garantie bij jouw nieuwe Fiat. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum. Deze garantie bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie, aangevuld met drie jaar extra fabrieksgarantie. Deze garantie kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar.