Kopen vanaf

€ 38.900

Bijtellingspercentage

8%

Ontdek de Fiat 500 La Prima

De Fiat 500 La Prima is volledig elektrisch. Je rijdt met deze Fiat tot 320 km elektrisch. Bij enkel gebruik in de stad loopt dit op tot 400 km. Laad hem vijf minuten op en je rijdt zo weer 50 km. Zo kom je altijd ontspannen aan op je bestemming. De La Prima blijft trouw aan zijn verleden.  

De Fiat 500 is compleet vernieuwd. Verbind jouw Android of Apple telefoon met de auto via het draadloze oplaadsysteem. De La Prima is puur, heeft minder knoppen en een basic interieur. En toch is het de mooiste Fiat 500 ooit. 

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat La 500 Prima zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.  

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat 500 La Prima

Wat kost de nieuwe elektrische Fiat 500 La Prima? 

De nieuwe elektrische Fiat 500 La Prima kost  € 37.900

Is de nieuwe Fiat 500 La Prima ook leverbaar als andere uitvoering? 

De nieuwe Fiat 500 La Prima is nog niet leverbaar in een andere uitvoering.

Wat is het elektrische bereik van de Fiat 500 La Prima? 

Het elektrische bereik van de Fiat 500 La Prima is 320 km. Dit kan bij enkel stadsverkeer oplopen tot 400 km.