Kopen vanaf

€ 18.414

Private lease € 279

€ 269

Business lease

€ 310

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat 500 Cabrio

Rij langs het strand met de wind door je haren. Pak een landweg en hoor de natuur heel dichtbij. Geniet van de stad met al haar geluiden. In de Fiat 500 Cabrio ervaar je met het dak open de wereld om je heen net even meer en geniet je intens van iedere autorit. Deze kleine Italiaanse auto van wereldformaat is een legende die zich blijft doorontwikkelen. Met alle hedendaagse technologie is de Fiat 500 helemaal klaar voor al jouw avonturen.

Zijn nieuwe hybride technologie maakt rijden met de Fiat 500 aantrekkelijker dan ooit. Het brandstofverbruik ligt 20% lager en stoot minder CO2 uit. Een compacte stadsauto met een milieuvriendelijk karakter.

Kies de uitvoering die bij je past of vind een nieuwe of tweedehands Fiat 500 Cabrio in onze voorraad.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Fiat 500C uitvoeringen

Downloads over Fiat 500C

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de prijslijst van de Fiat 500C. 

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

De Fiat 500 Cabrio op voorraad: nieuw en tweedehands

Liever direct wegrijden? Kies dan voor een Fiat 500 Cabrio uit onze voorraad. Wij hebben nieuwe en tweedehands modellen met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden klaar staan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een occasion ontvang je een leven lang gratis APK cadeau!

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat 500C zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat 500C

Wat kost de Fiat 500 als Cabrio?

De Fiat 500C is nieuw te bestellen vanaf € 15.375. Vaak hebben wij rijk uitgeruste voorraadmodellen die we met extra voordeel aanbieden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de voorraad hier. 

In welke uitvoeringen is de Fiat 500C verkrijgbaar?

De Fiat 500C is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Namelijk de Pop, Lounge, Star, Rockstar en Launch Edition. Ook verschijnt de geheel elektrische La Prima binnenkort in de showroom.

Hoeveel jaar garantie zit er op een Fiat 500C?

Je krijgt 2 jaar garantie bij jouw nieuwe Fiat. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum. Deze garantie kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar.