Kopen vanaf

€ 15.735

Private lease

€ 340

Business lease

€ 310

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat 500 Cabrio

Rij langs het strand met de wind door je haren. Pak een landweg en hoor de natuur heel dichtbij. Geniet van de stad met al haar geluiden. In de Fiat 500 Cabrio ervaar je met het dak open de wereld om je heen net even meer en geniet je intens van iedere autorit. Deze kleine Italiaanse auto van wereldformaat is een legende die zich blijft doorontwikkelen. Met alle hedendaagse technologie is de Fiat 500 helemaal klaar voor al jouw avonturen.

Zijn nieuwe hybride technologie maakt rijden met de Fiat 500 aantrekkelijker dan ooit. Het brandstofverbruik ligt 20% lager en stoot minder CO2 uit. Een compacte stadsauto met een milieuvriendelijk karakter. Hierdoor krijg je een flinke korting op de wegenbelasting en heb je overal toegang tot alle milieuzones.

Fiat 500C uitvoeringen

Downloads over Fiat 500C

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de prijslijst van de Fiat 500C. 

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat 500C zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat 500C

Wat kost de Fiat 500 als Cabrio?

De Fiat 500C is nieuw te bestellen vanaf € 15.375. Vaak hebben wij rijk uitgeruste voorraadmodellen die we met extra voordeel aanbieden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de voorraad hier. 

In welke uitvoeringen is de Fiat 500C verkrijgbaar?

De Fiat 500C is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Namelijk de Pop, Lounge, Star, Rockstar en Launch Edition. Ook verschijnt de geheel elektrische La Prima binnenkort in de showroom.

Hoeveel jaar garantie zit er op een Fiat 500C?

Je krijgt vijf jaar garantie bij jouw nieuwe Fiat. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum. Deze garantie bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie, aangevuld met drie jaar extra fabrieksgarantie, kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar.