Kopen vanaf

€ 24.590

Private lease

€ 471

Business lease

€ 438

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat 500X

Maak kennis met de Fiat 500X, een compacte cross-over. Met zijn moderne technologie biedt hij je alle comfort en veiligheid die je nodig hebt. Zo zorgen de nieuwe rijassistentiesystemen in de 500X ervoor dat je altijd alles onder controle hebt tijdens het rijden. Hij herkent de belangrijkste verkeersborden langs de weg en waarschuwt wanneer je harder rijdt dan toegestaan Voor welke uitvoering ga jij? 

Fiat 500X uitvoeringen

Fiat 500X downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de prijslijst van de Fiat 500X.

Een lust voor het oog

De Fiat 500X heeft een modern design. Verder is hij voorzien van de nieuwste technologie. Je bedient je smartphone eenvoudig vanaf het scherm. Muziek luisteren, navigeren en bellen, maar dan met je ogen op de weg. Wel zo veilig dus. 

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat 500X zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat 500X

Is de Fiat 500X leverbaar als automaat?

Ja. De Fiat 500X is ook leverbaar met een zestraps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling.

Welke brandstofmotoren zijn mogelijk voor de Fiat 500X?

Op dit moment is de Fiat 500X leverbaar met de zuinige en schone FireFly Turbo benzinemotor. De ontwikkelingen voor een elektrische uitvoering zijn ingezet.

Is de Fiat 500X leverbaar met All-Wheel Drive (AWD)?

Op dit moment is er geen vierwielaangedreven versie leverbaar in Nederland.

Wat is het maximale trekgewicht van de Fiat 500X?

Het maximale trekgewicht is geremd 1450 kg.