Kopen vanaf

€ 11.220

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat Doblò

De Fiat Doblò is de goedkoopste bedrijfswagen in zijn klasse en biedt veel bagageruimte. Het brandstofverbruik van de Doblò is zuinig, zodat je de brandstofkosten zo laag mogelijk houdt. De Doblò is geschikt voor elke situatie. In de Fiat Doblò zitten een aantal slimme functies, zoals een UCONNECT navigatiesysteem. Daarnaast zorgt de airco ervoor dat je in de zomer fris achter het stuur zit. Ook handig is de lage laaddrempel zodat je gemakkelijk bagage in- en uitlaat. En met een laadvermogen tot 1.005 kg, biedt hij de grootste laadcapaciteit in zijn klasse. De Doblò past zich aan naar elke situatie.  

Fiat Doblò uitvoeringen

Downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de brochure en prijslijst van de Fiat Doblò. 

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat Doblò zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.  

Een goede werkplek

De Fiat Doblò biedt jou als ondernemer een goede werkplek. De Doblò zit comfortabel waardoor je zonder problemen vele kilometers aflegt. De bedrijfswagen heeft tot 5,4 m3 laadruimte en is praktisch ingedeeld. Met gemak vervoer je extra veel bagage. De achterdeuren gaan open over de volledige hoogte en met een brede schuifdeur laad je gemakkelijk in en uit in krappe ruimtes. 

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat Doblò

Wat kost de Fiat Doblò?

Een nieuwe Fiat Doblò bestel je al vanaf € 11.220, excl. btw. De kosten voor de Doblò zijn afhankelijk van het type model en de uitrusting. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze voorraad.

Hoeveel jaar garantie zit er op een Fiat Doblò?

Op een Fiat Doblò zit standaard vijf jaar garantie vanaf de registratiedatum. De garantie kent geen kilometerbeperking en is volledig overdraagbaar.  

Hoe groot is de laadruimte van een Fiat Doblò?

De Fiat Doblò heeft een laadruimte tot 5,4 m3. De hoeveelheid laadruimte verschilt per uitvoering.