Kopen vanaf

€ 18.550

Ontdek de Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een grote bedrijfswagen voor de professional. De Ducato is betrouwbaar en praktisch ingedeeld zodat je er veel bagage in kwijt kunt. Al meer dan 35 jaar maakt Fiat betrouwbare bedrijfsauto’s en dat is terug te zien in de verschillende uitvoeringen van de Ducato. De Ducato sluit goed aan bij de behoeftes van jouw onderneming. Waar je ook naartoe gaat, de Ducato staat voor je klaar! Je kiest zelf of je Ducato elektrisch, op diesel of op aardgas rijdt. De motoren voldoen aan de strenge uitstootnormen waardoor je een laag brandstofverbruik hebt. De Ducato bedrijfswagen is er in vier gewichtsklassen, van 2.800 tot 4.250 kg.  

Kies hieronder de uitvoering die bij je past en vraag een offerte aan of bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen!

Fiat Ducato uitvoeringen

Downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de brochure en prijslijst van de Fiat Ducato

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat Ducato zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.  

In alle omstandigheden veilig op weg

In de Fiat Ducato voel je je veilig. De Ducato is uitgerust met een slim veiligheidssysteem, zodat je je in alle omstandigheden veilig voelt. Daarnaast heb je een zee aan opbergruimte. De laadruimte is praktisch ingedeeld, zodat je er veel bagage in kwijt kunt. De achterdeuren gaan open over de volledige hoogte en met de extra lage laadvloer kun je moeiteloos bagage in- en uitladen. 

De Fiat Ducato op voorraad: nieuw en tweedehands

Liever direct wegrijden? Dat kan! Kies een nieuwe of tweedehands Fiat Ducato uit onze voorraad. Wij hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden voor je klaar staan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een occasion krijg je een leven langs gratis APK van ons cadeau!

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat Ducato

Welke uitvoeringen zijn er van de Fiat Ducato?

De Fiat Ducato heeft vier verschillende uitvoeringen:  

  • Personenvervoer
  • Dubbele cabine
  • Gesloten bestelwagen
  • Open laadbak

Hoeveel laadruimte heeft de Fiat Ducato?

De laadruimte van de Fiat Ducato hangt af van de uitvoering. De laadruimte varieert tussen de 10,5 m3 tot 17 m3. De laadruimte is ook afhankelijk van het aantal zitplaatsen die je in gebruik hebt. Kies je voor meer zitplaatsen? Dan neemt dit meer laadruimte in beslag.