Kopen vanaf

€ 51.900

Bijtellingspercentage

8%

Ga voor de volledig elektrische Fiat E-Ducato

De Fiat Ducato is al jaren groot favoriet onder de professionals en is nu ook volledig elektrisch beschikbaar. Wij presenteren: de e-Ducato! Een grote comfortabele bedrijfswagen en geschikt voor iedere klus. Dankzij zijn krachtige accu heeft hij een groot bereik en met de snellaadoptie hoef je tussentijds nooit lang te wachten. De e-Ducato is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen, chassis cabine of als personenvervoer en sluit dus aan op ieder type onderneming.

Kies voor elektrisch en laat je verrassen!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie
100% elektrisch
Tot 360 km bereik
Laag in kosten

Fiat Ducato uitvoeringen

Fiat-Ducato-Personenvervoer-Stern

Fiat e-Ducato

Personenvervoer


 • Tot negen zitplaatsen 
 • Ergonomische stoelen 
 • Overhelbeveiliging (ERM) 
 • Load Adaptive Control (LAC) 
 • Geavanceerde veiligheidssystemen 
Fiat-Ducato-Gesloten-Bestelwagen-Stern

Fiat e-Ducato

Gesloten bestelwagen


 • Tot drie zitplaatsen
 • Tot 17 m³ laadruimte
 • Tot 2.190 kg laadvermogen
 • Load Adaptive Control (LAC)
 • Geavanceerde veiligheidssystemen
Fiat-Ducato-Open-Laadbak-Stern

Fiat e-Ducato

Open laadbak


 • Geautomatiseerde Matic-transmissie
 • Geavanceerde veiligheidssystemen
 • Mechanische vierwielaandrijving
 • Tot 1.715 kg laadvermogen
 • Overhelbeveiliging (ERM)

Downloads van de e-Ducato

Wil je meer informatie over de verschillende carrosserievormen, opties of specificaties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download dan hieronder prijslijst van de Fiat e-Ducato. Deze is altijd up-to-date, zo heb jij gelijk alle nodige informatie.

Benieuwd geworden? Kom langs!

We vertellen je graag alles over de e-Ducato en denken graag mee over de juiste oplossing voor jouw bedrijf. Ook als je nog niet bekend bent met elektrisch rijden informeren we je graag over alle voordelen van 100% elektrisch rijden. Helaas hebben we op dit moment nog geen e-Ducato in de showroom, dus je proefrit moet nog heel eventjes wachten, maar wij verwachten hem in december te ontvangen!

Boordevol technologie

Fiat heeft zichzelf overtroffen met de geavanceerde technologie van de e-Ducato. Hij zit vol rij-assistentiesystemen, zoals een dodehoekassistent en verkeersbordherkenning. Verder zorgt hij er voor dat je in de juiste rijstrook blijft, waarschuwt hij je voor gevaar op de weg en kan hij autonoom een noodstop maken. Naast veilige assistentiesystemen is ook het accu-pakket geavanceerd. Zo kun je kiezen uit twee batterijconfiguraties met een rijbereik van 220km of 360km en kun je zelf een rijmodus instellen voor een optimaal rijbereik of optimale prestaties. Verder sta je met de Fiat e-Ducato nooit lang stil, want binnen 30 minuten kun je 100km rijbereik bijladen. Tot slot begrijpt Fiat het als geen ander dat jouw bedrijf áltijd doorgaat, dus hebben ze een slimme ‘recovery modus’ in het accupakket gebouwd, wat de e-Ducato in staat stelt om door te rijden met een eventueel defect in de accu.

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat e-Ducato

Wat kost de Fiat e-Ducato bedrijfswagen?

De Fiat e-Ducato is verkrijgbaar vanaf € 51.900.

Wat is het rijbereik van de Fiat e-Ducato?

Je kunt kiezen tussen twee batterijconfiguraties: drie modules met 47kWh voor een bereik van 220 km of vijf modules met 79kWh en 360 km.

Ik wil een Fiat e-Ducato zakelijk leasen, kan dat?

Ja, dat kan. Vraag direct een offerte aan via het contactformulier en we helpen je verder!

Biedt Stern ook bedrijfswageninrichting voor de Fiat e-Ducato?

Zeker! Lees hier alles over over onze specialistische tak SternTec en onze mogelijkheden. Wij bieden standaard- en maatwerk-oplossingen voor het interieur en SternTec biedt ook een ruim assortiment aan buitenaccessoires zoals imperialen, sidebars, ventilatie en led-signalering.

Kan ik een Fiat e-Ducato bedrijfswagen financieren bij Stern?

Zeker. Vraag direct een offerte aan via het contactformulier en we helpen je verder bij het vinden van de beste oplossing.