Kopen vanaf

€ 13.190

Private lease

€ 239

Business lease

€ 301

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat Panda

De Fiat Panda is een echte crossover, met het comfort van een stadsauto. Naast de stijlvolle kleuren voor de buitenkant zijn er bijpassende stoffen voor het interieur beschikbaar. Zo maak je jouw Panda helemaal naar eigen wens. De Panda is van begin af aan ontworpen volgens het ‘vorm volgt functie’ principe. Hierdoor is hij uiterst praktisch, maar toch zo stijlvol vormgegeven. En dat maakt hem ook zo uniek: zijn uiterlijk toont zijn ware karakter. 

Fiat Panda uitvoeringen

Downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de prijslijst van de Fiat Panda.

Ervaar het zelf bij Stern

Het hybridesysteem maakt rijden met de nieuwe Panda Hybrid niet alleen voordeliger, maar ook een stuk groener. Met de elektromotor bespaar je tot 30% aan brandstof. Ook stoot de Panda minder CO2 uit. Dit zorgt voor een flinke korting op de wegenbelasting en heb je toegang tot alle milieuzones. Enthousiast geworden? Ontdek de Fiat Panda nu zelf bij Stern. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen.

Uconnect Radio-systeem

Het nieuwe Uconnect Radio-systeem maakt rijden met de Panda Cross nog leuker. Via Bluetooth, de USB- of Aux-ingang kun je eigen muziek afspelen of streamen vanaf je smartphone. Je hebt ook toegang tot een aantal handige apps die speciaal voor de Panda zijn ontwikkeld. Gewoon via het scherm, met de toetsen op het stuur of met spraakcommando’s.

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat Panda

Hoeveel zitplaatsen heeft de Fiat Panda?

Standaard beschikt de Fiat Panda over vijf zitplaatsen.

In welke uitvoeringen is de Fiat Panda leverbaar?

 Op dit moment is de Fiat Panda leverbaar als City Cross, Launch Edition en Cross 4x4. Benieuwd naar alle mogelijkheden en specificaties? Bekijk hier de prijslijst.

Hoeveel jaar garantie zit er op een Fiat Panda?

Je krijgt vijf jaar garantie bij jouw nieuwe Fiat. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum. Deze garantie bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie, aangevuld met drie jaar extra fabrieksgarantie. Deze garantie kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar.