Kopen vanaf

€ 18.250

Ontdek de Fiat Talento

De Fiat Talento is gemaakt voor de echte professional. Dit zie je in alle punten van de bedrijfsauto terug. Van de zuinige dieselmotoren tot het functionele dashboard. Al meer dan 35 jaar biedt Fiat maatwerk op alle gebieden van transport. Er is altijd een Talento die naadloos aansluit bij jouw onderneming. 

De Talento is enorm veelzijdig. Dit merk je aan de praktische laadruimte, achterdeuren op volledige hoogte die 270 graden opengaan en extra lage laadvloer. Ook heeft elk teamlid een plekje in de Talento. Afhankelijk van de uitvoering heeft de Fiat Talento een verschillend aantal zitplekken. Wanneer je voor 100% laadruimte gaat heeft de Talento twee óf drie zitplekken. Kies je voor meer zitruimte? Dan kan de Talento tot wel negen personen vervoeren! 

Uitvoeringen Fiat Talento

Fiat-Talento-Stern-25

Fiat Talento

Goederenvervoer


  • 2 of 3 zitplaatsen
  • Maximale laadruimte 8,6 m³
  • Maximaal laadvermogen: 1200 kg
  • Geavanceerde veiligheidssystemen
  • Meerdere uitvoeringen
Fiat-Talento-Stern-25

Fiat Talento

Personenvervoer


  • Tot 9 zitplaatsen - 3 Rijen
  • Ergonomische stoelen
  • Met handige instap-schuifdeur
  • Geavanceerde veiligheidssystemen
  • Meerdere uitvoeringen

Downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de brochure en prijslijst van de Fiat Talento.  

Ervaar het zelf bij Stern

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat Talento zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.  

Speciale uitvoering met meer zitruimte

Voor elke ondernemer die zijn gezin ook een belangrijke zaak vindt, is de Fiat Talento er nu ook in de speciale Business Pro-uitvoering. Deze speciale versie van de Talento heeft een dubbele cabine met maximaal zes zitplaatsen en een grote laadruimte. 

Stern is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat Talento

Hoeveel zitplekken heeft de Fiat Talento?

Afhankelijk van de uitvoering heeft de Fiat Talento een verschillend aantal zitplekken. Wanneer je voor 100% laadruimte gaat heeft de Talento twee óf drie zitplekken. Kies je voor meer zitruimte? Dan kan de Talento tot wel negen personen vervoeren! 

Hoeveel laadruimte heeft de Fiat Talento?

Met twee óf drie zitplekken heeft de Fiat Talento tot wel 8,6 m3 laadruimte. Je kan ook voor minder laadruimte kiezen en extra zitplekken toevoegen!