Een betrouwbare tweedehands Fiat koop je bij Stern. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten.

Een tweedehands Fiat van Stern

Bij Stern hebben we een groot aanbod Fiat occasions op voorraad staan. Onze tweedehands Fiats zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van zowel Fiat als Stern. Dus ben je op zoek naar een Fiat 500x of naar een Fiat 500 Abarth? Of hoop je een degelijke Fiat bedrijfswagen te vinden? Dan is de kans groot dat wij een mooi exemplaar voor je klaar hebben staan.

Vraag een proefrit aan

Tijdens een proefrit kom je erachter of een occasion écht voldoet aan je wensen en past bij jouw rijstijl. Vraag daarom eenvoudig via de website een proefrit aan of neem contact op met de Stern-dealer waar jouw tweedehands Fiat staat.

Een Fiat occasion kopen, leasen of financieren

Heb je een leuke occasion op het oog? Mooi! Bij Fiat-dealer Stern kun je ervoor kiezen om je tweedehands Fiat te kopen, leasen of te financieren. De mogelijkheden verschillen per occasion en deze zijn terug te vinden op de pagina van een specifieke occasion. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat je informeren door een verkoopadviseur in een van onze Fiathttps://www.stern.nl/fiat/vestigingen-dealers. 

Waarom koop je een tweedehands Fiat bij Stern?

Tweedehands Fiats van Stern hebben minimaal een half jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere Fiat occasion van Stern rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit valt nog verder uit te breiden met extra Stern Servicepakketten om zonder zorgen in jouw nieuwe Fiat occasion te kunnen rijden.

Stern vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Renault, Kia, Land Rover, Opel, Nissan en Fiat en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Stern ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Stern hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Fiat occasion.

Fiat

Fiat is van origine een Italiaans automerk. Het merk gaat terug tot 1899, toen de allereerste Fiat geproduceerd werd. Tegenwoordig kennen we het merk voornamelijk van de Fiat 500 en Fiat Panda, maar Fiat produceert ook degelijke bedrijfswagens zoals de Fiat Doblo en Fiat Ducato. 
Fiat brengt praktische en solide auto’s op de markt en heeft in het verleden vele internationale prijzen gewonnen, zoals European Car of the Year awards.

Veelgestelde vragen over Fiat occasions

Kan ik de garantieperiode van mijn Fiat occasion verlengen?

Dat kan! Kies dan voor een van de aanvullende Stern Occasions Servicepakketten. Met het Premium of Excellent pakket kun je de garantie van je auto verlengen van een half jaar naar een jaar. Lees hier meer over de verschillende servicepakketten van Stern.

Ik wil mijn huidige auto inruilen, kan dat?

Ja, wij ruilen je auto graag in. Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is op elke occasion-pagina terug te vinden. Let er wel op dat deze waarde dus indicatief is en dat de definitieve waarde van de auto vastgesteld zal worden tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen. 

Is een Fiat occasion zuinig?

Dat verschilt per model en uitvoering. In de specificaties kun je het energielabel en het type brandstof altijd terug vinden. Hier staat aangegeven of het model op benzine of diesel rijdt, of dat hij elektrisch of hybride is. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Stern-dealer waar jouw Fiat occasion staat. 

Hoe kan ik mijn tweedehands Fiat betalen?

Bij Stern kun je je tweedehands Fiat kopen, leasen of financieren. In het geval van koop dient je betaling te zijn bijgeschreven voor het afleveren van de auto. Het is ook mogelijk om een pinbetaling te doen tijdens de aflevering, maar let er dan wel op dat je van te voren je pinlimiet verhoogd hebt bij de bank. Contante betalingen accepteren we daarentegen ook.