Private lease de Fiat 500X voor een vast bedrag per maand

Wil jij een comfortabele crossover met een klassieke uitstraling? Dan is de Fiat 500X perfect voor jou! Hij is ruim en rijk uitgerust. Bij Stern rijd je al in een Fiat 500X voor een vast bedrag per maand. Hier zitten alle kosten van 24/7 pechhulp tot een allrisk verzekering bij inbegrepen.  

Private lease de 500X

Fiat 500X zelf ervaren?

Ontdek de Fiat 500X nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Uitgebreid uitgerust

De Fiat 500X is standaard uitgerust met meerdere veiligheidsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan de verkeersbordenherkenning, Lane Assist en Intelligent Speed Assist. Ook heeft hij elektrisch bedienbare ramen, handmatige airco en elektronische handrem.  

Profiteer van de 500X private lease tarieven

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Fiat 500X private leasen

Wat zijn de kosten van de Fiat 500X met private lease?

Vanaf €354 per maand rijd je al in een Fiat 500X. Hierbij zitten alle kosten behalve de brandstof inbegrepen. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten! 

 

Hoe groot is de Fiat 500X?

De Fiat 500X is een ruime vijfdeurs auto. Door het hoge plafond hebben je passagiers ook op de achterbank voldoende ruimte. De kofferbak heeft een inhoud van 350 liter.