Private Lease de Fiat Panda voor een vast bedrag per maand

In een Fiat Panda rijd je met een veilig gevoel door de stad. Deze stadsauto is standaard uitgerust met verschillende en slimme veiligheidsfuncties. Daarnaast heeft de Panda een geïntegreerde radio met Bluetooth, USB-aansluiting en spraakherkenning. Voor de stoere rijder is de Fiat Panda ook leverbaar in de City Cross uitvoering.   

De Fiat Panda lease je al voor een vast bedrag per maand. In het maandbedrag zijn alle kosten inclusief, zoals 24/7 pechhulp en een allrisk verzekering. Alleen de kosten voor brandstof betaal je zelf.

Private lease de Panda

Fiat Panda zelf ervaren?

Wil je de Fiat Panda zelf ervaren? Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Praktisch voor iedereen

De Fiat Panda is een echte stadsauto. In de 5-deurs Panda stap je met gemak in en uit. Het plafond in de Panda is hoog en op de achterbank hebben medepassagiers genoeg ruimte om comfortabel te zitten. De Fiat Panda is een praktische auto en is voor iedereen geschikt.  

Veelgestelde vragen over de Fiat Panda private leasen

Wat kost een Fiat Panda met private lease?

Je rijdt al een Fiat Panda vanaf €239,- per maand. In dit maandbedrag zijn alle kosten inclusief. De brandstofkosten betaal je zelf. 

Hoeveel passagiers passen in een Fiat Panda?

In een Fiat Panda is plek voor vier passagiers inclusief de bestuurder.