Private Lease de Fiat Tipo voor een vast bedrag per maand

De Fiat Tipo is de ruimste auto in zijn klasse en heeft een charmante uitstraling. De Tipo heeft veel opbergruimte en is ideaal voor gezinnen. Er is genoeg ruimte voor alle passagiers en je neemt met gemak veel bagage met je mee.  

De Fiat Tipo rijd je al voor een vast bedrag per maand met private lease van Stern. In het maandbedrag zijn alle kosten inclusief, zoals 24/7 pechhulp en een allrisk verzekering. Alleen de kosten voor brandstof betaal je zelf. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten.  

Private lease de Tipo

Fiat Tipo zelf ervaren?

Wil je de Fiat Tipo zelf ervaren? Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Ruim uitgerust

De Tipo is leverbaar in de uitvoeringen Hatchback en Stationwagon. De Tipo is standaard uitgerust met een 3,5 inch display met UCONNECT-radio, een USB-aansluiting en een navigatiesysteem. Daarnaast beschikt de Tipo over een Dualdrive stuurbekrachtiging, een handmatig bedienbaar airco en 16 inch lichtmetalen velgen.  

Private lease de Fiat Tipo.

Veelgestelde vragen over de Fiat Tipo private leasen

Wat kost een Fiat Tipo met private lease?

Je rijdt al een Fiat Tipo vanaf €382,- per maand. In dit maandbedrag zijn alle kosten inclusief. De brandstofkosten betaal je zelf. 

Welke uitvoeringen zijn er van de Fiat Tipo?

De Fiat Tipo is leverbaar in de uitvoeringen Hatchback en Stationwagon.