Onze monteurs en moderne werkplaatsen maken het verschil

Voor elke auto is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Zo ook voor jouw Fiat. Hiermee voorkom je dat je onverwachts in de problemen komt. In onze moderne werkplaatsen in Amersfoort en Houten wordt dagelijks het verschil gemaakt. Hier onderhouden en repareren de monteurs van Fiat-dealer Sten dagelijks met passie vele auto’s. Of je Fiat personen- of bedrijfswagen nu toe is aan de APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft of dat er schadeherstel nodig is. Als erkende Fiat dealer staan wij voor je klaar.   

Fiat onderhoud 

Van de kleine of grote onderhoudsbeurt tot een specialistisch vraagstuk. Bij Stern hebben wij alles in huis om jouw Fiat vakkundig te onderhouden. Wij repareren en vervangen kapotte onderdelen en werken daarbij altijd met originele materialen. Zo houdt jouw Fiat zijn waarde. Ons doel! Jouw auto weer goed en veilig de weg op krijgen. Moet jouw Fiat binnenkort onderhouden worden? Maak snel en eenvoudig online een afspraak.  

Onderdelen vervangen? Stern staat voor je klaar!

Een remblok, schokdemper of koppeling. Het zijn cruciale onderdelen in je auto. En ja, ook deze onderdelen gaan wel eens kapot of moeten tijdig vervangen worden om erger te voorkomen. Bij Stern ben je aan het juiste adres voor het vervangen van deze en andere onderdelen in en aan je auto. Ontdek wat wij op dit vlak voor jouw auto kunnen betekenen.  

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Fiat onderhoud

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Fiat?

Voor een vast bedrag van €xxx heb je al een onderhoudsbeurt voor je Fiat. We nemen contact met je op als we onderdelen tegenkomen die aan vervanging toe zijn. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten.

Worden er originele onderdelen gebruikt bij het onderhoud aan mijn Fiat?

Ja. Bij Stern maken we alleen gebruik van originele onderdelen. Op die manier kunnen we de beste kwaliteit blijven garanderen.